Гатьо издаде коя Амазонка е харесал Цецо: ще има ли нова двойка в „Игри на волята“?

Последните два епизода на „Игри на волята“ бяха наситени с много емоции и интересно е, че те не дойдоха само от битките на арената.

След като Гладиаторите не заложиха на Андрей Гридин в кастинг битката в събота, двама от тях бяха отвлечени от крехката Виктория и станаха част от племето на Амазонките.

И докато Гатьо беше потресен от перспективата да се състезава в женско племе, предсказвайки си мрачно бъдеще (от елиминация в шоуто до развод в живота), другият отвлечен Гладиатор, Цветелин, изглеждаше повече от доволен от съдбата си.

И понеже вече знаехме, че Цецо харесва една от дамите в шоуто, оставаше само да разберем коя е тази мистериозна Амазонка.

Снощи самият Гатьо разкри името ѝ – това е 20-годишната варненка Ива Георгиева.

Така зрителите на шоуто веднага започнаха да обсъждат въпроса, който (покрай битките и стратегиите) ни вълнува почти всяка година – възможно ли е да имаме нова двойка в "Игри на волята"Засега изобщо не е ясно дали симпатията е споделена и може ли да прерасне в нещо повече.

Отношенията в племето на Амазонките тепърва ще се развиват и засега изобщо не е ясно как Цецо ще подходи към Ива, както и дали тя би проявила интерес към него. А от профилите на Ива и други участници от шоуто в Instagram стана ясно, че вчера двамата са присъствали на парти заедно.

Поводът за купона е бил рожденият ден на друг участник от „Игри на волята“ 5 – зъботехника Иван Рълев. На празника са присъствали и много други участници от предишни сезони на шоуто. Сред тях разпознахме Валери Йорданов, Лефтеров, Филип, Туджаров, Чакалов и др. 

А една двойка, която се събра именно по време на „Игри на волята“ – Георги и Фейгин от миналия сезон, също се е забавлявала на рождения ден на Рълев.

Братът на рожденика, Ники Рълев, заедно с Михаил Кръстев от Изгубените и Даниел и Калоян от племето на Гладиаторите също са били на купона, както и самият Цецо, но от публикациите в социалните мрежи по нищо не личи дали с Ива са по-близки след края на шоуто.

Всяка година участниците от „Игри на волята“ се сприятеляват и прекарват много време заедно и след финала на шоуто.

Така след края на трети сезон пламна любовта между одиторът Валентин и учителката Елия. Мис Ели отпадна първа от шоуто преди две години, но пък след това откри своя избраник в лицето на Вальо.

Други симпатии, като тези, които бившият волейболист Цветан имаше към Виктория миналата година, останаха единствено приятелски.

В момента Ива е сред любимките на публиката и е капитан на племето на Амазонките. Нейната красота, сдържаност и страхотните ѝ умения във водата ѝ спечелиха много поддръжници сред зрителите. 

А за Цветелин стана ясно, че определено ще се бори за лидерска позиция в женското племе. Това му навлече гнева на Гладиатора до гроб, Гатьо, както и възмущението на неговите бивши съплеменници.

А дали стратегията му ще се окаже успешна в играта и ще покаже ли Цецо своите симпатии към Ива, очакваме да разберем в следващите епизоди на "Игри на волята".

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти