Груб в "Игри на волята", но грижовен в реалния живот: какво сподели Гатьо за своето семейство

Един от най-колоритните и любими участници в "Игри на волята" 5 напусна предаването и се раздели с мечтата си за голямата победа. Пеньо Гатевски - Гатьо се изправи в достойна елиминационна битка срещу Мастагарков, беше абсолютно равностоен противник за най-силния боец от племето на Старейшините, но за съжаление няколко момента на забавяне по трасето му костваха победата. Въпреки това Гатьо си тръгна като истински войн от "Игри на волята", създавайки може би най-запомнящото се участие в тазгодишния сезон на риалитито.

Веднага след своето отпадане Гатьо гостува в официалния подкаст на "Игри на волята" - “След Игрите”, където открехна вратата към своя личен живот и сподели за всички премеждия, през които е минал в най-екстремното телевизионно риалити в българския ефир.

Още със стъпването си на Арената Гатьо се присъедини към племето на Гладиаторите, където трябваше да докаже своите лидерски умения. Щастието на командосът от Пловдив не продължи дълго, защото след грешен залог в една от кастинг битките в предаването, той беше пленен и се присъедини към отбора на Амазонките.

Пред водещата на подкаста Ива Иванова той сподели за този преломен момент: “Почувствах се унизен, когато ме открадна Виктория” и допълни, че в този момент за него шоуто е приключило.

В началото на предаването Пеньо Гатевски - Гатьо беше един от най-недолюбваните играчи, но много бързо след това се превърна в любимец на цяла България. Откъсването му от изцяло мъжкото племе на Гладиаторите и присъединяването му към Амазонките беше една от най-коментираните теми в началото на сезона, а до последния ден на неговия престой всички очакваха да облече жълтия екип. Това обаче така и не се случи, тъй като бившият военен се обиди от отношението на жените към мъжете в отбора. Разочарован той сподели в подкаста:

"Бях подлъган от Амазонките. Когато спечелихме видео обаждането на кастинг битката и те избраха аз да се чуя с моето семейство, тогава наистина много ме разчувстваха и си казах "Тези хора държат на мен", но в последствие разбрах, че това е просто една измама и си възвърнах старото мислене."

Оказва се, че Гатьо е имал голяма нужда от това обаждане и именно това бяха доводите, с които племето на Амазонките избраха именно той да получи тази привилегия. "В "Игри на волята" не знаеш какво става с близките ти, не знаеш какво се случва, здрави ли са, живи ли са," споделя заклетият Гладиатор. Гатьо сподели, че по време на участието му от продукцията са го информирали, че едно от децата му е минало през операция на трета сливица и това много го е притеснило, тъй като не е знаел как е протекла операцията и дали всичко със семействтото му е наред. 

Гатьо не е приел загубата си в битката срещу Мастагарков тежко. Разкрива, че първите му мисли след края на предаването били "Паля колата, газ към Пловдив и оставям всичко зад гърба си." Въпреки това съжалява, че не е успял да стигне до финала, което беше неговата цел в предаването. 

Бившият командос направи шокиращо признание в "След игрите". В началото на участието му в предаването той имаше по-скоро негативен образ и беше един от най-критикуваните от зрителите играчи. Не крие, че заради това е получавал смъртни заплахи и снимки на прорезни рани в своя Instagram профил.

Той казва, че преди е имал много снимки на децата му и на съпругата му в Instagram, но ги е изтрил заради тези агресивни закани. Споделя също, че негативното отношение към него след старта на предаването се е отразило и на взаимоотношенията със съпругата му, тъй като цялото семейство е било засегнато от вълната от критики и заплахи.

Категоричен е, че истинската любов, онази, при която оставяш с някой за цял живот, съществува. 

В “След Игрите” Гатьо сподели и за най-големите си страхове: “Страх ме е да не се случи нещо с някой мой близък. Други страхове нямам! Другите страхове се преодоляват. Всеки човек го е страх.”

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти