Защо Елена падна духом в „Игри на волята“: „Чувствах се между чука и наковалнята“

Тази година в "Игри на волята" никой не е в безопасност, а пустият плаж на Чистилището се превърна в мястото, където приключи участието на много от играчите. 

Една от последните отпаднали сред Изгубените беше 20-годишната Елена Петрова от Хасково. Тя е републикански шампион по бикини фитнес. Обича тежките тренировки и влезе в “Игри на волята” 5 с баща си Валентин, който е шампион по културизъм . В самото начало на шоуто обаче двамата бяха разделени и попаднаха в различни племена.

По-късно Вальо се възползва от първия шанс да се събере с дъщеря си, но и двамата отпаднаха в две последователни седмици.

Елена напусна състезанието в края на миналата седмица, а днес гостува в предаването „На кафе“, където сподели искрено как се е чувствала в играта и какво доведе до желанието ѝ да напусне.

Елена е фен на „Игри на волята“ още от първия сезон. Участието в шоуто е било нейна голяма мечта, но се записва чак сега, защото е кандидатствала право в Софийския университет.

Елена, която е участвала на Европейското първенство по бодибилдинг, признава, че се е чувствала подготвена физически за играта.

От друга страна отбелязва, че не се е подготвила психически за това, което ще преживее там. Точно в това открива причината да падне духом в състезанието.

„Не очаквах, че толкова ще ми липсват близките ми хора – майка ми, приятеля ми, баща ми, въпреки че знаех, че е в играта.“

Трудните моменти в играта са още по-тежки за Елена и заради факта, че от самото начало тя попадна на пустия плаж на Чистилището.

„Много малко хора, само тези които са го изпитвали, знаят какво е“, разсъждава тя. „Гладът почва да си играе с мислите и съзнанието ти, започваш да си мислиш неща, които никога не би си помислил в нормалния живот.“

Пристигането на Валентин в Чистилището е вдъхнало много сили на Елена, но си дава сметка, че останалите бързо са се настроили срещу него. Тя разказа, че се е опитала да обясни на баща си, че Изгубените имат различно ежедневие и неговият начин на поведение няма да се приеме добре от тях.

„Това е неговият начин да се справя с условията и да успява в тези моменти.“

„Чувствах се като между чука и наковалнята“, признава Елена, защото от една страна е станала много близка с племето си, но от друга нямало как да се обърне срещу своя баща.

По време на шоуто тя си дава сметка, че преди е приемала близките си за даденост и е мислела, че може да се справя с всичко сама. Сега обаче знае, че има нужда от семейството си повече, отколкото е предполагала.

Елена разкри още, че Цветелин, който снощи отпадна след гласуване на съвета на Изгубените, ѝ е много близък в живота и е била шокирана от края на участието му.

Как се запознава с приятеля си, какво е било мнението на майка ѝ относно участието в „Игри на волята“ и би ли участвала в All Stars сезон, разберете във видеото.

Прочетете още: 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти