Вальо стана хит в социалните мрежи с най-култовата си реплика в "Игри на волята" 5

В "Игри на волята" 5 културистът-инженер Валентин не спечели уважението и признанието, на което се надяваше. След като се дoказа като най-големия дразнител в племето на Старейшините и сам пожела да отиде в Чистилището, за да подкрепи дъщеря си Елена, той беше изгонен от играта по време на съвета на Изгубените. Вальо обаче получи много симпатии и известност след излизането си от предаването.

Гордият баща със сигурност биe по слава дъщеря си Елена, която трябваше да остави на острова при Изгубените. Той се превърна в звезда, без дори да се опитва, а просто защото е себе си. 

@official.igri.na.voliata ⏰ Добро утро, успешни млади хора! 🌞 Време е за ставане! 🥱 Започва нова седмица на Игри на волята! ⚔️ Имаме важна информация! 🙌🏻 Епизодите ни в петък вече ще започват в 20:00 часа, а в събота в 21:00 часа! 😊 #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #сезон5 #igrinavolqta #igrinavolqta5 #novatv #novabg #новатв #reality #Bulgaria #gladiatori #гладиатори #amazonki #амазонки #старейшини #stareishini #Вальо #Валентин #ДоброУтроУспешниМладиХора #аларма #събуждане #meme #смях #меме ♬ original sound - Игри на волята

Хасковлията, който бе обявен за досадник номер 1 в сезон 5 на "Игри на волята" и будеше съплеменниците си в ранни зори с позитивните си призиви, късайки им нервите, отприщи нов тренд в социалните мрежи.

Култовата досадна реплика на Вальо: "Добро утро, успешни млади хора, време е за ставане, нов ден изгря, слънцето вече е доста високо и се очертава прекрасен ден, няма нито един облак горе", в момента залива нета и се е превърнала в тотален хит.

@ogsata98

 

♬ original sound - Ogi Ivanov

Нещо повече, тя е станала толкова популярна сред младите хора у нас, че те масово се събуждат всеки ден именно с думите на треньора по културизъм, и то по техен избор. Вместо стандартните звуци, те са настроили алармите на телефоните си да пускат гласа на Вальо, който им нарежда да стават.

По тренда е луднал и бившият съплеменник на Валентин от Изгубените Николай Рълев, става ясно от видео в TikTok.

Въпреки че малкият Рълев изобщо не се разбираше с Вальо на самотния плаж и същите тези думи за добро утро го изкарваха от равновесие, изглежда че сега гледа на тях по друг начин. 

@_rulev_ @Игри на волята #igrinavoliata #igrinavoliata5 #igrinavoliata2023 #игринаволята #игринаволята5 #игринаволята2023 #novatv #novabguardachi ♬ original sound - Николай Рълев

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти