"Тя е част от моето семейство": Румен Радев със сериозно признание за Оряшкова след "Игри на волята"

В "Игри на волята" неволите и общите битки на арената сплотяват по един необикновен начин, така че всяка година участниците откриват верни приятели, с които запазват отношения и след края на риалитито. Тазгодишният сезон на "Игри на волята" не прави разлика.

Една от най-изявените приятелски коалиции в племето на Амазонките беше между спортната шампионка Мария Оряшкова и влюбената двойка Теодора Мудева и Румен Радев. Разбира се, във вчерашния епизод на "Игри на волята" стана ясно, че Радев отпада от надпреварата в извънредната елиминационна битка, която беше наказание за всички племена заради укриването на храна, така че в момента тази силна тройка вече е в историята на риалитито. Оказва се обаче, че този съюз съвсем не е в резултат на симпатии, възникнали в играта. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rumen Radev (@rrumenradev)

Румен Радев гостува в "След игрите", новият официален подкаст на "Игри на волята", където призна нещо ключово за отношенията си с шампионката по самбо Мария Оряшкова. 

"С Оряшкова се познаваме може би вече повече от 10 години. С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше," сподели Радев, който преди се е занимавал активно с джудо.

Румен призна също, че идеята му е била  на всяка цена да влезе заедно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в "Игри на волята": "За нас беше изключително важно по всякакъв начин да можем да влезем тримата в предаването и единствения вариант беше, ако не се показва тази връзка между нас"

Бившият джудист разкрива, че с Оряшкова нарочно са гледали да пазят някаква дистанция, за да не заподозрат останалите участници близките им отношения. 

"Аз с Оряшкова се разбирам само с поглед. Между брат си и Оряшкова не правя разлика," казва още Румен Радев за спортистката. 

Радев също така потвърди слуховете, че именно Оряшкова ще бъде кума на предстоящата сватба между него и Мудева. 

В кадри от романтичното предложение за брак на Румен към Мудева се виждаше и Оряшкова, облечена в бяло. Това накара феновете на "Игри на волята" да предположат, че Румен и Мудева са се се сприятелили с шампионката в предаването и затова са решили да я направят своя кума, но сега става ясно, че този избор е бил взет много преди участието им в "Игри на волята". 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти