Даниел след "Игри на волята": "Трябваше да изиграя картите си по друг начин"

В последната елиминационна битка в "Игри на волята" 5 станахме свидетели на една спортменска и много трудна битка за оцеляване. Даниел от племето на Гладиаторите се изправи срещу Денислава от племето на Старейшините. Въпреки че даде всичко от себе си на арената, проблемът на Дани с плуването и изтощението от седмицата, прекарана на Дивата река, успяха да му изиграят лоша шега и той отпадна от играта. Излизането му от риалитито обаче стана по изключително достоен начин и затвърди усещането, че той е един мъж на място.

Викингът на "Игри на волята" гостува в предаването "Събуди се" в неделя, където разказа за собствените си впечатления от представянето си, мнението му за някои от участниците и живота му след напускането на риалитито. 

Дани отбеляза, че Денислава е може би най-подготвената жена в "Игри на волята" и изобщо не се чувства зле, че е паднал именно от нея. "Ако жена спечели този сезон, би трябвало да е тя", каза той.

Даниел сподели също, че го е яд, че е стигнал до елиминационна битка: "Яд ме е, че изобщо стигнах дотам. Не ме е яд, че отпаднах, и то от  нея. Просто може би по-рано трябваше да си изиграя картите по съвсем друг начин, за да не стигна дотам."

Българският викинг каза, че би играл по различен начин сега, след като е гледал участието си отстрани. "Може би трябваше да играя по-твърдо, но просто предпочетох да съм по-смирен, по-добър", сподели той. 

Разкрива, че си е спечелил добри приятели в предаването, но един от тях се откроява сред всички и дори е искал много да се изправи в битка срещу него - това е Гатьо.

 „Лично аз много исках да се състезавам с Гатьо. Да се изправя точно срещу него! От ден първи бях очарован от неговото отношение – веднага съумя да сплоти всички в племето. За него семейството е свято и ако има повече такива хора, ще бъдем много по-добро общество," каза Даниел. 

Дани каза също, че осъзнава, че първичността е това, което го различава коренно от Гатьо, и е нещото, което може би дразни останалите, но въпреки това бившият войн от племето на Гладиаторите носи много добри качества. 

Великобритания е била втория дом на Дани в продължение на 13 години - там се е занимавал със земеделие. „Там животът е на 90% работа, а аз исках да се насладя на живота и да го усетя. Исках да почувствам свободата. Един ден си пожелах просто да се прибера в България и апелирам към всеки, който има възможност да се прибере тук и да се развива. Няма да крия, че ми беше трудно. Да излезеш от зоната си комфорт след толкова години, коства много."

Даниел сподели, че след "Игри на волята" е намерил онази свобода, което е търсел по време на живота му в чужбина. "В момента за мое щастие успях да намеря своето нещо, работя това, което искам, и просто в момента изживявам мечтата си," каза още той.

Прочети също:

 

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти