След изгонването от "Игри на волята": Албена Ситнилска разкри защо е нарушила правилата

Истински позор преживяха участниците в "Игри на волята" 5 във вчерашния епизод на риалитито. След изморителна и дълга битка, която тества до краен предел издръжливостта им, водещите на предаването разкриха пред състезателите, че продукцията е разкрила тежко нарушение на правилата - скривалища за храна в Стопанството и Дивата река.

И докато племената заедно ще изтърпят наказанието си чрез извънредни елиминационни битки, то за един от участниците срамът и възмездието бяха още по-големи. Жената самурай Албена Ситнилска беше заловена с телефон и заради това се превърна в първия служебно отстранен участник в "Игри на волята", отслабвайки племето на Амазонките.

Тя е една от най-титулуваните спортистки на България в бойните спортове. Има над 30 отличия от световни и европейски първенства по таекуодндо и кикбокс. Отдадена е на спорта, а от няколко години е и майка за пример. Не детето ѝ обаче е причината Ситнилска да вкара тайно телефон в "Игри на волята", каквито бяха първите предположения. Спортистката даде интервю за Gong.bg, в което изясни защо е нарушила правилата.

"Моята сестра имаше проблем, който се случи точно преди да вляза, и това беше единственото ми решение, което можеше да измисля за момента, тъй като бях вече подписала договор и нямаше как да се откажа," обясни Ситнилска. 

Тя сподели също, че просто не е имала друг избор и е била притисната от обстоятелствата: "Мислех всъщност, че щом съм получила такъв шанс да вляза в играте, явно трябва да мина по този път. Единственият начин, по който можех да реша проблема, беше да взема телефон, за да държа връзка с тях."

Въпреки че не си тръгна по най-добрия начин от "Игри на волята", Ситнилска не съжалява за участието си. "Чувството е хем странно, тъй като не знаеш къде си попаднал, хем има голяма доза адреналин. Няма къде да изпиташ други такива емоции," каза тя за усещането да си част от това предаване.

Горчивият край на участието ѝ в риалитито също така не е успял да изтрие хубавите спомени. Таеокуондистката разказва, че победата от "Игри на волята", която ще остане завинаги в съзнанието ѝ, е извоюването на Резиденцията. "Тази емоция, която тогава изпитахме, може би се развняваше на спечелен медал от европейско или световно първенство. Беше наистина много силна емоция, няма как да я забравя", каза Ситнилска. 

Прочетете също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти