Кои са нежните половинки на смелите Гладиатори от „Игри на волята“

Тази година „Игри на волята“ за пръв път стартира с едно изцяло мъжко племе, в което попаднаха много силни и смели воини. И докато Гладиаторите показаха, че могат да бъдат безпощадни и понякога малко груби на арената, в личния си живот те обожават своите половинки и не се срамуват да показват чувствата си към тях в социалните мрежи.

Част от играчите от червеното племе засега са необвързани или поне не са споделили да имат половинки. Сред тях е Калоян, който в самото начало на шоуто призна, че чака истинската любов и не е имал интимни контакти с жени.

Агрономът Даниел пък е разведен и след отпадането си сподели в предаването „На кафе“, че с бившата му съпруга са запазили приятелски отношения. Той разкри още, че не му липсва женско внимание след участието в най-екстремното риалити.

След като Гатьо издаде, че Цецо е имал симпатии към Амазонката Ива, отношенията между двамата така и не станаха по-топли, а тактиката им в играта определено по-скоро ги отдалечи един от друг и като съплеменници.

Половинката на културиста Николай, който напусна Гладиаторите вследствие на контузия, се казва Елена.

Преди две седмици двойката сподели сладък кадър, към който Ники написа: „Винаги до мен. Обичам те!“

Ники има и малък син. Преди месец той публикува тяхна снимка в Instagram и отправи към детето си вдъхновяващо послание:

Един от най-колоритните участници в „Игри на волята“ тази година, бившият командос от специалните части Гатьо, от самото начало даде заявка, че семейството за него е на първо място. Той е горд баща на две момчета, 6-годишните близнаци Младен и Рангел.

Коравият и иначе непримирим Гатьо уверено заяви в "Игри на волята", че семейството е най-голямата му слабост и най-важното нещо в живота му. Миналата седмица, малко преди да напусне шоуто, той имаше и възможността да види семейството си в жива връзка, което дълбоко развълнува заклетия Гладиатор.

"Има само две неща, които могат да накарат сърцето ми да омекне - жена ми и моите деца Младен и Рангел. За тях съм готов на всичко, заради тях напуснах армията, за да мога да изкарвам повече пари и да си купя дом", споделя той.

Преди около две седмици Гатьо за пръв път сподели снимка с красивата си съпруга и двойката получи прекрасни коментари от фенове на шоуто, които останаха впечатлени от семейните ценности на пловдивчанина.

Последният щастливо обвързан Гладиатор, който все още е в шоуто въпреки всички перипетии, е футболният съдия Крум. Неговата прекрасна половинка се казва Габриела. От профилите на двамата в социалните мрежи става ясно, че обичат да тренират заедно, както и да пътуват и да прекарват време сред природата.

А под една от последните им публикации заедно Денислава от племето на Старейшините шеговито коментира: „Айде че ми се ходи на сватба, стига с тия разходки!!!🤭🤭🤭🤣🤟🏽😎❤️💙❤️⚔️“

След снимките на „Игри на волята“ единствената двойка във формата – Румен Радев и Теодора Мудева, се сгодиха, а финалистът от мината година Филип се ожени. Предстои да разберем дали примерът им ще бъде последван от някой от останалите щастливо обвързани играчи.

А какво ще се случи с Гладиаторите, които в събота отлъчиха Михаил, и кое племе ще се разпадне, предстои да разберем тази вечер от 20 часа в ефира на NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти