Баща мечта: вижте как Гатьо от "Игри на волята" отпразнува рождения ден на близнаците си

Освен бивш военен от родната армия, личен бодигард на бизнесмен и един от най-колоритните и забавни участници в "Игри на волята" сезон 5, пловдивчанинът Пеньо Гатевски, по известен като Гатьо, е преди всичко отдаден баща.

Заклетият гладиатор сподели мил кадър на двамата си сина, близнаците Младен и Рангел, които днес заедно празнуват своя 6-ти рожден ден.

"Честит рожден ден на мойте момчета", написа гордият баща към снимката. 

От кадъра можем да видим, че момченцата са избрали за своя празник торта във формата на риба клоун. Двамата се усмихват широко на камерата и със сигурност се радват на специалното внимание и подаръци, които получават за рождения си ден.

Това е първата снимка на синовете му, която Гатьо споделя в профила си в Instagram. Бившият военен вероятно е искал да предпази децата си от любопитните хорски очи, но все пак не се е сдържал да сподели празника на момчетата му с последователите си.

Коравият и иначе непримирим Гатьо уверено заяви в "Игри на волята", че семейството е най-голямата му слабост и най-важното нещо в живота му.

"Има само две неща, които могат да накарат сърцето ми да омекне - жена ми и моите деца Младен и Рангел. За тях съм готов на всичко, заради тях напуснах армията, за да мога да изкарвам повече пари и да си купя дом", споделя той.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти