Съперници на арената, но неразделни в живота: Мудева и Румен Радев заживяха с Оряшкова

Теодора Мудева и Мария Оряшкова може да са вече в различни племена в "Игри на волята", но силното им дългогодишно приятелство продължава да ги сплотява и след предаването.

Преди няколко дни самата Мудева сподели в своя профил в Instagram, че с годеникът ѝ и бивш съотборник от племето на Амазонките Румен Радев са заживели именно с 34-годишната шампионка по самбо. Оказва се, че Мария е направила жест към младата двойка и ги е приела временно в своето жилище

„В момента сме в столицата, като все още чакаме жилището, което сме си харесали да е готово. Дотогава мислим да нахалстваме при госпожица Оряшкова”, написа самата Теодора в Instagram.

„Превзели сме почти цялото жилищно пространство и сме го напълнили навсякъде с куфари. Дано ни изтърпи Оряшкова, защото сме превзели целия ѝ апартамент”, споделя още красавицата.

В същото време в "Игри на волята" Оряшкова и Мудева приеха с голяма тъга факта, че бяха разделени след разпадането на Амазонките в понеделник. Мария не спира да проявява загриженост към своята приятелка, която отново попадна на Дивата река заедно с Гладиаторите.

Миналата седмица, след като отпадна от "Игри на волята", Румен Радев гостува в "След игрите", новия официален подкаст на "Игри на волята". Тогава той призна какви са отношенията му с Мария: 

"С Оряшкова се познаваме може би вече повече от 10 години. С Оряшкова сме много близки. Аз я чувствам като част от моето семейство, но за това никой не знаеше."

Румен призна също, че идеята му е била  на всяка цена да влезе заедно с приятелката си Теодора Мудева и с Мария Оряшкова в "Игри на волята": 

"За нас беше изключително важно по всякакъв начин да можем да влезем тримата в предаването и единствения вариант беше, ако не се показва тази връзка между нас."

"Аз с Оряшкова се разбирам само с поглед. Между брат си и Оряшкова не правя разлика," казва още Румен Радев за спортистката. 

Радев също така потвърди слуховете, че именно Оряшкова ще бъде кума на предстоящата сватба между него и Мудева. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти