Румен Радев след "Игри на волята": "Приех втората раздяла с Мудева по-тежко"

Румен Радев се доказа като един от най-силните участници в тазгодишния сезон на "Игри на волята", но за съжаление не извади късмет точно когато той му беше най-нужен. Бившият джудист и настоящ модел падна в извънредна елиминационна битка, защитавайки честта на на Амазонките, въпреки че самият той не беше виновен за наказанието им. Така той остави половинката си Теодора Мудева сама в играта.

Двойката на Румен Радев и Теодора Мудева показа едни от най-емоционалните моменти в 5 сезон на "Игри на волята" и отпадането на бившия спортист от риалитито постави съкрушителния край на тяхното общо участие в тази надпревара. Мудева го чакаше със свито сърце цяла вечер, докато на сутринта не научи, че приятелят ѝ е напуснал играта завинаги. Тази новина доведе до много сълзи, съжаление, но и желание за отмъщение от страна на Мудева, която смята, че друг е трябвало да поеме отговорността за грешките на племето.

Румен Радев даде специално интервю за предаването "На кафе", където разказа за адреналина и емоциите, които е изпитал в предаването. Той призна, че е преживял изключително тежко загубата си, защото е искал да участва в още игри на арената. 

„Не успях по време на битката да запазя самообладание и да си овладея адреналина. Това при мен е проблем, и то не само в „Игри на волята“, но и в живота. Не съм уравновесен и когато има нещо, е възможно да се изнервя. Това много ми попречи“, споделя участникът.

Другото му огромно съжаление е, че не е успял да продължи играта рамо до рамо с половинката си, точно след като са успели да се съберат в един отбор. 

Румен имаше труден престой в екстремното риалити. Наложи се да издържи дълги седмици на Чистилището и въпреки битките, в които участваше, все на косъм се разминаваше от победата. След като успя да се събере с любимата си Теодора Мудева и да влезе в племето на Амазонките, радостта им не трая дълго.

„Когато трябваше да се разделя с Теди при отпадането ми, ми беше по-трудно, отколкото в началото, когато отидох на Чистилището. Там бях със смесени емоции, тъй като се ядосвах, че загубих играта, но имах надежда, че ще се видим. Сега ми беше доста трудно, защото имахме възможност двамата да продължим заедно напред," каза Радев.

"Теди показа характер и качества, които хората не подозираха, че притежава. Има воля и хъс за победа, които много ѝ помагат. Това, че ме няма, няма да ѝ повлияе много. Влязла е да играе играта и съм сигурен, че ще се справи много добре“, категоричен е Радев.

След излъчването на епизода с отпадането на Румен Радев, Мудева публикува емоционално съобщение в своя Instagram профил.

"Моето силно момче! ❤️ Ти беше искрен, неподправен, не се страхуваше да показваш хубавите и лошите черти от характера си, не се прикриваше, не се срамуваше от емоциите си и ги показваше, защото истинските хора правят така! Не те беше страх да изразяваш мнението си, не се скри нито веднъж! Не си перфектен, но кой пък е!? И защо трябва да сме перфектни, за да бъдем харесвани и одобрявани, може би?! Ти премина през “Ада” на тази игра, малцина ще го разберат и оценят. Мина през всички трудности и се справи с тях, излизаш от играта като достойно момче с принципи, вече мъж! Благодаря на @igri.na.voliata.bulgaria , че ни избраха да преживеем това, макар и за кратко заедно в играта, научихме много! Ще ми бъде трудно без теб, но ще се боря за двама ни! Обещавам!"

Остава да видим как ще играе Теодора Мудева играта без присъствието на половинката си, дали това ще я направи по-слаба или по-силна. 

Хубата новина е, че за Румен и Теди предстоят много светли дни - двойката се сгоди след излизането им от риалитито, а кума на сватбата им ще бъде Мария Оряшкова от племето на Амазонките.

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти