Мудева от “Игри на волята”: Не знам защо зрителите очакват да сме като годзили на реката!

Теодора Мудева отпадна от “Игри на волята” 5. Тя бе и следващият гост на официалния подкаст на риалитито “След Игрите”. В него любимата на Румен Радев споделя как са се крили от камерите, за да правят любов в Резиденцията, разказва и за водната си диета на Дивата река и за заплахите за живота си, които получава онлайн.

Мудева сподели пред водещата Ива Иванова и за куриозна случка в Стопанството с Гатьо. Тя се опитва да скрие узряла тиква между набраните краставици, за да може в последствие Амазонките да я изядат. Бившият командос обаче не разбира какво точно прави тя и я издава пред камерите.

теодора мудева
Снимка: Игри на волята

Мис България 2018 сподели в “След Игрите”, че нейният любим Румен Радев ѝ е отворил очите за това кой кой е в “Игри на волята”. Мудева е категорична, че не съжалява, че е играла в женски съюз с Виолета.

Шампионката споделя, че за нея медалите от състезанията ѝ по-спортни танци са по-ценни от титлата “Мис България”. Тя сподели, че с годеника си Румен Радев са си купили апартамент в София, който в момента ремонтират. До тогава живеят в дома на своята близка приятелка Мария Оряшкова, с която бяха заедно в “Игри на волята”.

теодора мудева
Снимка: Игри на волята

В “След Игрите” Мудева разказва още за глада и мизерията в “Игри на волята”, кои участници от сезон 5 иска да види в All Starts сезона на риалитито и как риалитито е помогнало връзката им с Румен да стане още по-силна. Гледайте епизода във видеото горе, както и в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти