Никол Дунев след "Игри на волята": След като загубих майка си, станах много силна

Никол Дунев е поредният отпаднал от “Игри на волята” 5. Дъщерята на олимпийския медалист от Атланта 1996 Краси Дунев гостува в официалния подкаст на екстремното риалити. В “След Игрите” тя сподели интересни факти около участието си в шоуто и личния си живот.

Никол Дунев Игри на волята
Снимка: NOVA

Пред Ива Иванова, водещата на “След Игрите”, Никол разказа, че се чувства горда от това, което е постигнала, въпреки че не успя да влезе в основните племена и прекара повече от месец на Чистилището.

Никол сподели, че преди “Игри на волята” никога не е спала на палатка и в реалния живот не може да издържи повече от ден без паста и четка за зъби, шампоан и грим.

Никол Дунев Игри на волята
Снимка: NOVA

В “След Игрите” последната оцеляла от Изгубените разказва какво са яли на Чистилището. Тя е свалила 8 килограма, а в емоционална изповед споделя, че има здравословни проблеми, които не ѝ позволяват да регулира лесно теглото си. Най-тежки са били за нея хейт коментарите след “Игри на волята”, а част от тях дори са я докарали до сълзи. Нейният баща Краси Дунев пък ѝ дава съвет, който много ѝ помага.

Никол Дунев Игри на волята
Снимка: NOVA

В “След Игрите” Никол Дунев разказва за загубата на майка си, за петгодишната си връзка, която приключва скоро и за десетките обожатели, които търсят нейното внимание след формата. Гледайте епизода с последната оцеляла на Чистилището в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти