Истинска любов: вижте приятелката на Момчил от "Игри на волята", с която са заедно от ученици

Момчил Василев успя да спечели уважението и възхищението на феновете на "Игри на волята" с достойното си поведение и неопровержимите си качества на Арената. Един от най-комплексните играчи в тазгодишния сезон на предаването е именно той.

25-годишният софтуерен инженер не обича да говори за личния си живот, той е съсредоточен в играта. Не е споменавал нищо за своята приятелка по време на участието си до момента, вероятно защото вярва в това, че щастието обича тишината. А той определено има с какво да се похвали - сърцето му принадлежи на красива млада дама от доста време насам.

Приятелката на Момчи се казва Боряна и от снимките им в социалните мрежи става ясно, че двамата са двойка поне от 2016 г., когато са все още ученици. Те дори са били заедно на бала им, а после отиват да учат заедно в Китай, където със сигурност са били голяма подкрепа един за друг. 

Тази детска любов е прераснала в нещо голямо и силно, защото по всичко личи, че Момчил и Бoряна продължават да се радват на дълбоки и истински чувства и до днес.

Те обичат да пътуват и да посещават нови места, където да правят красиви снимки и да създават спомени. Боряна също като Момчил обича движението и спорта. Наскоро тя дори публикува, че през почивните дни двамата с Момчи, придружени от още приятели, са се разхождали по "Еко пътека- Бели Искър".

Не е ясно все още дали Момчил и Боряна имат сериозни планове за общо бъдеще, но предвид силните им и дълбоки чувства вероятно всичко е въпрос на време.

Вижте в галерията прелестните романтични снимки на Момчил и Боряна, които ни карат да вярваме в любовта:

Романтичните снимки на Момчил от "Игри на волята" и приятелката му Боряна

 

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти