Тежко нарушение: стратегията на Виолета от "Игри на волята" се обърна срещу нея

Всеки в "Игри на волята" сезон 5 припозна в лицето на бизнесдамата Виолета Стайкова добър стратег и силен играч. Дори и враговете ѝ в предаването признават качествата ѝ. Е, оказа се, че дори и най-добрите стратези могат да стъпят накриво, когато решат да престъпят правилата. 

След нерегламентираното използване на телефон от спортистката Албена Ситнилска и криенето на храна на Дивата река и в Стопанството от останалите прегладнели участници, на Вили се отреди честта да извърши третия голям гаф в тазгодишния сезон на "Игри на волята".

47-годишната дама с остър език и силен хъс за победа не се посвени да отправи критики към водещата Ралица Паскалева на последния номинационен съвет на племето на Гладиаторите. Тя не беше никак доволна от това, че според нея се опитват да я изкарат саботьор. 

След кратка размяна на остри реплики с Виолета, водещата съобщи, че в племето е извършено сериозно нарушение и пусна на Гладиаторите клип, на който се вижда как Виолета дава тайна информация на своята дъщеря Денислава от вражеското племе на Старейшините, че Цвети е номинирана на техния първи племенен съвет за седмицата и ще бъде изпратена на елиминационна битка.

Нарушението на Вили се случва в момент, в който човек от техническия екип на предаването подготвя двете племена за битка и участниците не подозират, че операторите продължават да ги снимат.

„Надявам се да разберете, че компромиси няма и не може да има. Едно от най-важните качества в „Игри на волята“ е честността. Знаете колко строги можем да бъдем към тези, които погазват правилата. Знаете, че е строго забранено предаването на информация между племената. Това действие не може да остане без последствие. Компромис няма и не може да има“, оповести Ралица Паскалева.

В този случай решението за наказание беше служебна номинация за Виолета, която в днешния петъчен епизод ще се изправи в битка за оставане в предаването срещу своя най-омразен участник в отбора на Гладиаторите - Цвети.

Подобни действия от страна на Вили показват, че тя е готова на всичко за победата и за това да прегази когото трябва по пътя си към нея. Бизнесдамата с американско гражданство неведнъж е заявявала, че иска да отстрани Цвети от играта след като шампионката по калистеника отказа да се включи в нейната коалиция.

Със сигурност ще станем свидетели на епична елиминационна битка в днешния епизод, тъй като и двете жени имат да разчистват сметки помежду си и са силно мотивирани да се изправят една срещу друга. 

Ако Цвети победи, тя ще се завърне в Резиденцията с подновено самочувствие, а нейната коалиция отново ще има огромни шансове за доминация. Ако Виолета победи, коалицията на Крум и Калоян ще бъде сломена, но не се знае какви ще бъдат позициите на самата Виолета в племето. 

След като видяха видеото с нарушението на правилата, Рълев и Крум от Гладиаторите нападнаха Виолета за изнесената информация. След стореното от нея има шанс Вили да се превърне в човек, на когото не може да се има пълно доверие дори в собствената ѝ коалиция. 

 

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти