Мистериозна любов: това ли е жената в живота на Мастагарков от "Игри на волята"?

Благомир Мастагарков от сезон 5 на "Игри на волята" неведнъж показа, че може да се справи с всичко. Той беше част от една коалиция заедно с Мартин, впоследствие беше отлъчен от своя най-близък човек в играта и беше принуден да се бори сам срещу всички. Моделът завоюва множество славни победи на Арената, с което доказа, че заслужава да е в предаването и че човек може да се измъкне и от най-неизгодната ситуация. 

Мъж с толкова много качества, едно от които е неоспорима красота, трябва да има не по-малко впечатляваща дама до себе си, нали?

Истината е, че Мастагарков е доста потаен по отношение на личния си живот. Няколко споделени кадъра в социалните мрежи обаче сякаш загатнаха коя е жената, на която принадлежи сърцето му. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veni Savova (@missteenbg)

Става дума за красавицата Вени Савова, която преди 10 години беше избрана за Мис Тийн в САЩ, където пребори конкуренцията на млади момичета от цял свят.

Няколко пъти през последните седмици тя споделя кадри как с Мастагарков гледат шоуто заедно.

Във Facebook профила на красавицата пък има споделени няколко снимки от момента, в който участниците от отбора на Старейшините реагираха на завръщането на Мастагарков на Арената като част от противниковия отбор на Гладиаторите, което определено показва лично отношение. 

Дали става въпрос за добро приятелство или за голяма любов - явно ще разберем, когато и ако Мастагарков реши да открехне завесата на личния си живот. За момента той споделя основно кадри от работата си като модел.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти