Радостин след “Игри на волята”: Виолета щеше да ни предаде при първа възможност

Плувецът Радостин Кръстев е следващият отпаднал от “Игри на волята” 5. Той загуби елиминационната битка срещу Мастагарков и е специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Радостин разказа, че не съжалява, че се е явил на капитанската битка, защото за него е важно да се бори на Арената срещу най-добрите.

Радо Игри на волята
Снимка: vbox7

Той сподели, че подкрепя решението на Мастагарков да изостави Старейшините и да отиде при Гладиаторите.

Радостин разказва, че най-трудното изпитание в “Игри на волята” за него е бил гладът. След формата започва да оценява повече личното си време, свободата и близките си.

Плувецът определя Иван Рълев от Гладиаторите за свой втори брат, а стратегическата игра на модела Калоян Митов като “кръгла нула”.

Радо Игри на волята
Снимка: vbox7

Радостин споделя, че е трябвало да не бъде толкова груб с Цвети Станева, а коалицията на Гатьо и гладиаторите приема като “страхлива стратегия”.

В “След Игрите” Радостин разказва още за Виолета и отношенията си с нея, за приятелката си, за огромния интерес от жените към брат му Михаил и за следващата си голяма мечта - да стане шампион на ледени води на 1000 метра. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Радо Игри на волята
Снимка: vbox7

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти