Цвети след "Игри на волята": какво се обърка в племето на Гладиаторите

В петък миналата седмица 22-годишната Цвети Станева отпадна от "Игри на волята" 5 след многокомпонентна битка с Виолета.

Чаровната Цвети е професионален жокей и инструктор по езда, световен шампион за 2021 година по калистеника и шампион на България за 2016, 2017, 2018, 2019 и 2020 година. Тя е самоука и е единствената жена в света, която може да изпълнява силови елементи за мъже.

В предаването бе част от коалицията на Крум и Калоян, но не успя да издържи. Защо? Объркването беше Виолета“, категорична е Цвети. Според нея именно бизнесдамата, живееща в Америка, е най-големият интригант в шоуто.

А ето какво издаде още Цвети за участието си в предаването:

Какво обърка твоята коалиция?

Виолета се обърка. Объркването беше Виолета. И очевидно не успях да привлека Мудева и Теди към нас, защото дойде Виолета.

Кой беше най-големият интригант от Гладиаторите?

Виолета. Интригите бяха около нея, защото откакто дойде в племето ни се обърна главата.

Цвети Игри на волята
Снимка: vbox7

Кой е най-големият предател в Игри на волята?

Хммм. Най-големият предател в Игри на волята... Всички участници, всички племена. Не мога да се сетя за такъв. Може би... Виктория, ама какво да е направила? Аз въобще не си спомням за предателства. Кой кого е предал... Сигурно не съм била в "Игри на волята". Нищо не помня.

Имала ли си мокри сънища с някой от участниците?

Не, не съм имала. Имала съм по-скоро странни сънища. По-скоро ми се е повръщало, докато спя. Дали заради петте седмици на реката... Странни? Един от сънищата ми беше, че съм на концерт на Били Айлиш и Ариана Гранде в подлеза на НДК. Много странно. А, сънувах още нещо... Аааа.... Ами не мога да се сетя. То беше много смешно... с Калоян. Ама какво беше... Той Калоян сигурно помни повече от мен. Еее, да му се не види.

Кой е най-забавният ти любовен момент?

Най-забавният ми любовен момент е, може би, на почивката с моя приятел - точно преди да вляза в "Игри на волята". Първо минавахме препятствия във водата, надуваеми, които наричахме “Игри на волята”, после Коколандия между дърветата... Имаше какви ли не приключения. Разходки на пълнолуние в Доминиканска Република. Какво по-хубаво?

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти