След „Игри на волята“: женомразец ли е Радо и защо Цвети не показа пълния си потенциал

Миналата седмица и в началото на тази „Игри на волята“ напуснаха двама от най-харесваните и изявени играчи от племето на Гладиаторите – Цвети Станева и Радостин Кръстев.

Тази сутрин двамата участници, които в шоуто играха в противоположни коалиции, гостуваха в предаването „На кафе“ и говориха с Гала за най-важните моменти от участието си, както и какво се случва с тях след игрите.

Цвети разказа интересна история от детството си, заради която има травма и изпитва страх от плуването. Въпреки това тя се подготвя 4-5 месеца преди „Игри на волята“, като тренира плуване.

Радо и Цвети Игри на волята
Снимка: vbox7

„Цвети реално си плуваше, единствено и само страха трябваше да си надмине“, коментира Радо, който пък е рекордьор на Гинес по плуване в студени води. „За мен плуването е като ходене“, обяснява още той.

Радостин сподели, че от дете гледа ектремни риалити предавания и да се запише в „Игри на волята“ е била неговата мечта. След като става световен шампион, решава, че шансовете му да спечели място в шоуто вече са най-големи.

Радо и Цвети Игри на волята
Снимка: vbox7

Дългият и голям глад на реката и стопанството са били сериозни предизвикателства за тялото, признава Цвети. Тя започнала да има проблеми със стомаха заради гладуването и рязкото преяждане в Резиденцията след това.

„Ако можеше, и по време на битката щяхме да ядем“, споделя с усмивка тя.

Радо и Цвети Игри на волята
Снимка: vbox7

Радо призна, че в началото гладът го притеснявал, защото не е знаел как ще реагира организмът му, но после свикнал и дори се изненадал от своята издръжливост.

Най-тежкият момент за него обаче е друг – когато разбира, че брат му дълго е гладувал в Чистилището и двата пъти, когато ги разделят.

За свой най-силен момент в играта Радо определя играта, в която издърпва цялата лодка с племето. Все пак смята че не е успял да покаже всичко на арената.

„Това е нещо, което ме тормози и до ден днешен – че не можах да покажа пълния си потенциал и това, на което съм способна“, разсъждава и Цвети. Според нея причината е, че е попаднала в изцяло мъжко племе с много силни играчи, сред които е било трудно да се отличи.

Радо си припомни момента, в който беше изпратен на Чистилището и беше нарочен от Виолета за женомразец.

„Не знам защо си е изградила такова мнение, като аз отидох на Чистилището с топли намерение към нея, пък тя не показа такива отношения. Явно си е имала едно наум и не е смятала да го промени“, размишлява той.

В студиото беше приятелката на Радостин, с която са заедно от много време.

Радо и Цвети Игри на волята
Снимка: vbox7

Кое е първото, което са направили след напускането от шоуто, защо Радо е решил да се върне от Америка, какъв е животът след „Игри на волята“ и кои са фаворитите на Цвети и Радо за победител, разберете от видеото.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти