На крачка от успеха: жените, които бяха най-близо до победа в "Игри на волята"

игри на волята
Снимка: NOVA

Лека-полека започваме да се доближаваме до големия финал в тазгодишния сезон на "Игри на волята" и на дневен ред, както и в минали сезони на предаването, продължава да стои един въпрос: Ще станем ли свидетели на победител жена?

През годините "Игри на волята" се доказа като риалити, което подлага физиката и психиката на участниците на сериозен тест за издръжливост. Битките са многокомпонентни, крайно изтощителни и понякога доста силови. На този фон шансовете на жените в предаването, които се състезават наравно с мъжете, не изглеждат много големи.

Освен по-неизгодната позиция във физически аспект, социалната игра в риалитито винаги е една идея по-трудна за жените, които неизбежно в един момент винаги започват да бъдат "чистени" с доводите, че на племената им трябват по-силни играчи, разбирайте мъже. 

Има обаче няколко забележителни дами в историята на "Игри на волята", които доказаха, че са истински бойци и съвсем не са за подценяване. Те вдъхновиха стотици други жени да се запишат за участие в предаването.

Тези жени бяха изключително близо до финала на "Игри на волята" и до голямата награда, но за съжаление стана така, че нещо не им достигна.

Нека си припомним кои са те в следващата галерия:

На крачка от успеха: жените, които бяха най-близо до победа в "Игри на волята"

Прочети също:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти