Михаил след “Игри на волята”: "Трябваше да гласувам за Виолета, за да се спася"

Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри на волята” 5 в последната седмица на екстремното риалити. Той загуби елиминационната битка срещу Иван Рълев и Благомир Мастагарков и е специален гост в официалния подкаст на екстремното риалити “След Игрите”. 

Михаил Игри на волята
Снимка: vbox7

Пред водещата Ива Иванова Михаил разказа, че предстоя от повече от месец на Чистилището му се е отразил много зле и му е коствал мястото във финала. Плувецът е изгубил 17 килограма и е загубил голяма част от силата си. Говорейки за Чистилището, Михаил споделя, че в случай, че е трябвало да има избор да спаси Никол или Цецо, би изпрал Никол, защото му е по-близка. В “След Игрите” отговаря и на въпроса какъв би бил изборът му между Денислава и Никол. 

Михаил Игри на волята
Снимка: vbox7

Михаил споделя, че съжалява, че не е номинирал Виолета на последния съвет, защото това е можело да го спаси от елиминационната битка. Влизайки в “Игри на волята” не е очаквал, че ще има толкова много стратегически подготвени играчи. Фаворит за победата му е Момчил Василев, а най-много съжалява, че не са се изправили един срещу друг на Арената. 

Михаил Игри на волята
Снимка: vbox7

В “След Игрите” Михаил разказа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него често му се налага да прави дизайни на надгробни плочи. Плувецът споделя, че харесва работата си. 

В “След Игрите” Михаил разказва какво се случва в Резиденцията, когато камерите не работят, за подготовката си за “Игри на волята”, която включва йога и за своята дългогодишна връзка. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

Михаил Игри на волята
Снимка: vbox7

Edna Tik Tok
Снимка: iStock

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти