На крачка от финала: Крум призна коя е най-голямата му грешка в „Игри на волята"

В петък от „Игри на волята“ отпадна поредният Гладиатор. Крум беше и последният от коалицията, която се сформира в самото начало на шоуто и бе скрепена от мъжката дума, под чийто надслов сякаш минава сезонът до момента.

След като Цвети загуби двубоя с Виолета, Крум не успя да отмъсти за отпадането на най-близкия си участник Калоян и си тръгна след битка със същия съперник – олимпийския шампион Краси Дунев.

В предаването „Събуди се“ Kрум сподели как се чувства, отпадайки на крачка от големия финал на екстремното риалити.

Крум Игри на волята
Снимка: NOVA | Instagram

Футболният съдия е категоричен, че е разочарован предимно от себе си и се вини за някои грешки, които е допуснал и са довели до последната му битка в петък. Той разкри още, че в никакъв случай не е подценил Дунев като съперник, както и че предимството на опонента му по-скоро го е мотивирало да даде 1000% от себе си.

В крайна сметка Крум счита себе си за колективен играч и признава: „Може би това беше една моя грешка, може би малко повече трябваше да мисля и за себе си, тъй като през повечето време, особено във втората част на играта мислех повече как да опазя Цвети и Калоян.“

А има и друга грешка в стратегията, за която дори баба му го обвинява.

Крум се радва, че е възпитан да бъде добър с хората и отличник в живота благодарение на своите родители и баба си. Загубата на баща му, който е бил полицай, обаче го кара да порасне твърде рано.

„Аз съм по-големият брат в семейството и започнах да разбирам някои неща от живота, които едно дете не трябва да разбира на тези години.“

Винаги когато му е трудно, Крум мисли за това как би искал да накара покойния си баща да се гордее с него и вярва, че той би останал доволен от представянето му в „Игри на волята“ 5.

Крум коментира още противоречивата си стратегия при разпадането на племето на Амазонките, която според много зрители отслаби Гладиаторите. Какво каза той по темата, кои са най-трудните моменти в живота му, какво е научил от майка си и баба си и коя е най-сериозната му грешка в „Игри на волята“, разберете във видеото.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти