Братя по душа: необичайното приятелство, зародило се между Рълев и Мартин в "Игри на волята"

Зъболекарят Иван Рълев се очерта като един от големите фаворити за победа в тазгодишния сезон на "Игри на волята". Боецът от племето на Гладиаторите натрупа голяма преднина, лични предимства и неведнъж показа завидни качества на Арената. За сметка на това към Мартин Николов-Елвиса, който също множество пъти се доказа в битките, има смесени чувства както от страна на останалите участници в играта, така и от зрителите. 

Мартин играе рискована социална игра и прилага смели стратегии, което му печели както поддръжници, така и врагове. Оказва се обаче, че въпреки че той е нежеланото звено в Гладиаторите след като попадна с голяма доза нежелание там, човекът, който в момента има най-стабилни позиции в племето, а именно Рълев, му симпатизира и му се възхищава искрено. 

Във вчерашния епизод на "Игри на волята" Рълев се изказа доста ласкаво по адрес на Мартин. 

"Мартин смятам, че трябва да продължи във финалната осмица, защото ме кефи как мисли стратегически и всичките му схеми, колкото и да са долни, каквото и да прави, винаги ще гледа да излезе от ситуации. Виждам как се справя в играта, това, че сигурно почти никога не е тренирал. Кефи ме това, че успя да прочете играта и компонентите в нея."

Милите думи на Рълев не останаха незабелязани от страна на Мартин, който коментира в Инстаграм "Евала брадър , благодаря за думите и особено, че идват в момент, когато все още не сме си близки … респект."

Изглежда в последните си седмици в предаването Марто и Рълев са успели да поставят основите на добро приятелство. Въпреки че през по-голямата част от "Игри на волята" те се състезаваха един срещу друг, във финалния и решаващ етап от играта те са успели да намерят сходства помежду си и общ път един към друг. 

Как мислите, дали симпатиите на Рълев ще осигурят на Елвиса място на финала?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Rulev (@rulev_dental)

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти