Теодора след „Игри на волята“: „Виолета беше човекът, който ме крепеше“

Теодора Маринова е на 29 години, от гр. Русе. По професия е фитнес инструктор, но от две години се е посветила на отглеждането на малката си дъщеричка Никол. 

Вчера последната отпаднала от „Игри на волята“ се включи в предаването „На кафе“ и сподели какво мисли за участието и отпадането си от шоуто.

Тя обясни решението да стане капитан, което много зрители възприеха като предателство от страна на Виолета и Рълев, с това, че тримата са искали да запазят капитанството в тяхната коалиция.

А на номинационният съвет на Старейшините снощи се убедихме, че допълнителният глас на капитана често се оказва наистина решаващ за хода на играта.

„Дошла съм да се бия“, обяснява Теди, уточнявайки, че не е имала намерение да показва страх от двубои, дори и ако са елиминационни.

Все пак тя се е надявала битката да е женска и да се изправи срещу Денислава от Старейшините.

Според Теодора от самото начало играта ѝ не е започнала по най-добрия начин, защото нейното племе, Амазонките, прекара много време на Дивата река.

„От третата битка се чувствах ужасно“, разкрива тя и признава, че желанието ѝ за победа силно е намаляло. Отпадането на сестра ѝ на изключително ранен етап също е било много демотивиращо за нея.

Теодора признава, че в шоуто се е сближила много с Мудева, а след като тя бе елиминирана, Виолета е била нейната опора.

„Много добре се разбирахме, а аз лично не очаквах“, обяснява тя за Виолета.

Същевременно изборът Теодора да стане капитан в понеделник се прие от много от зрителите като предателство, защото Иван Рълев и Виолета допускаха варианта, че капитанската битка може да бъде елиминация.

Изглежда обаче самата Теди не оценява този стратегически ход по този начин и не таи никакви лоши чувства към хората, с които играеше в коалиция.

Какво още сподели тя за участието си, кой е нейният фаворит за победата и как я е посрещнала малката Никол у дома, разберете от видеото.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти