"Бъдеща булка"? Дени от "Игри на волята" очарова с невероятна визия

Тя е красива, силна и непоколебима на арената, а и вече сме ѝ стискали палци и в най-романтичното риалити "Един за друг". Определено тази година Денислава се откроява в "Игри на волята" като един от най-обсъжданите участници в екстремното шоу.

И докато едни коментират стратегията ѝ да играе с Мартин в шоуто, а други се вълнуват кой е мъжът до нея, Дени заблестя с неустоима и нестандартна визия. 

Вчера красавицата публикува в профила си в Instagram красиви кадри, на които позира като булка. 

"Бъдеща булка? 👰🏼‍♀️ Може би…🤭", гласи многозначителният и закачлив надпис към поста.

Е, дали Дени има сериозен приятел и има ли желание да мине под венчило в скоро време, няма как да знаем.

Закачката в посланието на поста вероятно е свързана именно с факта, че личният живот на красавицата е често обсъждана тема в социалните мрежи. Последователите на Денислава не пропуснаха да отбележат колко е ослепителна и да поздравят екипа, стоящ зад визията ѝ.

Всъщност снимките са дело на фотографа Тонислав Дончев, който е правил спиращи дъха фотосесии на много от участниците от "Игри на волята".

Наскоро той публикува бляскави кадри на Теодора Мудева и Румен Радев, които позират покрити в златна боя.

Малко преди това студиото на фотографа сподели и фотосесия на Михаил като комиксовия герой Венъм, както и на красавиците Цвети от племето на Гладиаторите, амазонката Ива и Елена от Изгубените.

А в момента в "Игри на волята" Денислава остана без опората на своя най-близък човек сред Старейшините, Мартин. Бизнесменът беше изпратен при Гладиаторите от Момчил, който загуби залога на кастинг битката в събота.

А довечера в 20 часа предстои да разберем как ще се развият отношенията в синьото племе вследствие на отсъствието на стратега Мартин, както и как самият той ще се впише в компанията на доскорошните си врагове Виолета и Мастагарков. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти