Оряшкова след “Игри на волята”: "Искам да изляза срещу Елица Ерски в Аll Stars!"

Шампионката по самбо Мария Оряшкова е следващият напуснал “Игри на волята”. Тя беше изпратена с аплодисменти на Арената, след като прекрати успешната си спортната кариера пред очите на цяла България. Оряшкова беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа за своите най-тежки и най-щастливи моменти в “Игри на волята” и за живота си извън риалитито.

Оряшкова разкри, че прекратяване на спортната ѝ кариера е дълго обмисляно решение. Една от мечтите ѝ е да отвори собствена зала за самбо и вече работи по въпроса. Оряшкова повдигна завесата за това как биха се справили в “Игри на волята” тя и нейният брат, ако бяха влезли заедно в екстремното риалити.

Шампионката посочи Мартин Николов - Елвиса като достоен съперник на Арената. Тя сподели, че го намира за много умен. Оряшкова посочи Момчил, Мастагарков и Виолета за нейни фаворити за топ 3. Тя изтъкна, че много харесва играта на бизнес дамата. Оряшкова вярва, че Момчил може да спечели “Игри на волята” 5.

Най-трудните моменти за Оряшкова са били на Дивата река. Тя сподели, че най-голям страх е имала от паяците там и дори е отказвала да спи на земята първите вечери. Мария разказва в “След Игрите” и за други свои страхове, които е преборила по време на шоуто.

Пред водещата Ива Иванова, Оряшкова разказа, че Румен Радев и Теодора Мудева вече не живеят при нея и са се изнесли в собствения си апартамент. Когато са деляли един покрив, усещането е било все едно отново са в “Игри на волята”. Оряшкова разкри в “След Игрите” и как с Мудева са крили от Амазонките своето дългогодишно приятелство.

В “След Игрите” Оряшкова разказва още за своя идеал за мъж, за отношенията си с Пеньо Гатевски - Гатьо след “Игри на волята” и за най-трудното състезание в живота ѝ, когато губи своята майка. Гледайте епизода в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Най-емоционалните моменти на Мария Оряшкова в "Игри на волята"

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти