Признанието на Мария Оряшкова, което просълзи Димо и Ралица в "Игри на волята"

Снощи в "Игри на волята" станахме свидетели на едно от най-емоционалните сбогувания с участник в целия сезон.

След елиминационната битка с Мартин Мария Оряшкова трябваше да напусне шоуто, но не и преди да направи едно много емоционално признание, което трогна всички пред екраните и дори просълзи водещите на шоуто.

Световната и европейска шампионка по самбо избра именно Арената на “Игри на волята” и момента, в който водещите на шоуто я поздравиха за представянето ѝ, за да съобщи, че прекратява спортната си кариера. Тя е първият участник в историята на екстремното риалити, който беше изпратен с аплодисменти. 

Мария беше изпратена с комплименти за честната си и достойна игра и от опонента си Мартин, и от Ралица Паскалева и Димо Алексиев.

“За мен беше чест да играя на тази Арена и искам да запомня всеки един момент. И днес на тази Арена е последното състезание в живота ми. Оттеглям се от спорта. Не събрах смелост да го направя на тепиха, да изляза и да оставя екипа си там, но се радвам, че успях да го направя тук. Благодаря ви!”, сподели през сълзи Мария Оряшкова.

Мария е една от големите спортни звезди в "Игри на волята" 5 и е последната оцеляла от своето племе. Ралица я нарече "истинска амазонка от XXI век", а Оряшкова призна, че е горда с представянето си, защото не се е пречупила и не е изневерила на себе си. 

Нейните скромност, добродушие и невероятна устойчивост при всички изпитания, които преживя като играч в шоуто, са качества, които рядко виждаме в риалити герои. В крайна сметка Мария си тръгна от арената след достоен двубой, с аплодисменти и огромно признание, а ние сме сигурни, че в живота ѝ оттук нататък най-доброто предстои.

34-годишната Мария е десеткратна европейска шампионка по самбо и шест пъти носителка на световната титла. Оряшкова е републиканска шампионка и вицешампион на Европа по джудо, републиканска шампионка по борба и републиканска и европейска шампионка по сумо. Има докторантура в направление “Спорт” в Национална спортна академия. Не харесва егоцентрици и дървени философи. 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти