Виктория: Мартин е най-големият предател в "Игри на волята"

Виктория е въздушен акробат, добър плувец и бивша гимнастичка. Най-екстремното нещо в живота ѝ е да виси от мост на въздушни воали - мостът е бил висок 10 метра. Участва в кастинг битка срещу Михаела и въпреки, че загуби, влезе в сезон 5 заради забележителното си представяне на Арената.

Тя отпадна на крачка от финалите след многокомпонентна и оспорвана битка от Михаил, но това не сломи духа й. Ето какво разказа след участието си в риалити формата:

Виктория Игри на волята
Снимка: vbox7

Кой беше най-големият предател в Игри на волята? 

Оууу, чакай, чакай, чакай. Това са такива въпроси. Чакай, че ми е трудно да кажа. Най-големият предател от племето на Старейшините сега е при Гладиаторите. Той е Мартин, просто защото той играеше с твърде много хора и с всички тези хора си стискаше ръцете и им казваше, че играят заедно. 

Виктория Игри на волята
Снимка: vbox7

Кой е най-слабият играч, който все още е в играта? 

За мен най-слабият играч в ТОП 8 е Виолета. Тя има контузии, на повече години е, движи се по-бавно, за разлика от Дунев, на когото не му личат толкова много годините. И явно Чистилището и тези контузии ѝ пречат да бъде на това ниво, на което трябва да бъдат финалистите. 

Ходила ли си без бельо на битка?  

Не, това ще е скучно... Не съм ходила. 

Виктория Игри на волята
Снимка: vbox7

Кой е най-засрамващият ти любовен момент?  

Хахахах, сетих се. Най-засрамващ любовен момент ми е било (смее се), може би, когато съм била с някого и брат ми влиза в стаята. Е, нищо не вижда. Вижда един пашкул, дето се е сгушил да не го видят. (смее се) Ужас. Ами, случката приключи, когато брат ми седна на леглото и дори не излезе от стаята. Седеше си, той даже искаше да дръпне одеялото. И ние седим и... “Да не си посмял да го дръпнеш”. 

Edna Tik Tok
Снимка: iStock

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти