Кои участници в „Игри на волята“ доказаха, че стратегията понякога е по-важна от физическата сила

Ето че вече влязохме в последната и най-решаваща седмица от „Игри на волята“. Сезон 5 ще бъде запомнен както с екстремните и зрелищни битки, така и с едни от най-интересните рокади и отношения в племената извън арената.

Тази година повече от всякога се убедихме, че социалната игра е изключително решаваща в хода на Игрите и понякога изкусният стратег може да стигне по-далеч от други участници, които са влезли в шоуто с отлична физическа подготовка. И докато все още някои зрители са склонни да подценяват такива играчи, всъщност те притежават много качества като съобразителност, бърз ум и харизма, с които са заслужили мястото си в напреднал етап от играта.

И ако през този сезон се насладихме на някой майсторски ходове и коалиционни съюзи, то не бива да забравяме и топ стратезите от минали години. Те ни научиха, че социалната игра е не по-малко важна от силата в битките и че човек може да стигне много далеч с правилната стратегия.

Всъщност тактиката и усетът с кого да влезеш в съюз са помагали и на много силни физически играчи, като сред тях са и големите победители от сезони 3 и 4 Андрей и Алекса. Има и други, които не са спечелили първото място, но определено ни впечатлиха с уменията си в социалната игра. Те грабнаха интереса на зрителите и завоюваха немалко победи на арената и извън нея, благодарение на своята стратегия.

Кои стратези от последните няколко сезона на „Игри на волята“ решихме да отличим днес, като няма да пропуснем и играчите, за които всички говорят тази година, >>> разберете тук.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти