Виолета след Игрите: "С Мартин щяхме да сме супер екип, но той е предател!"

Бизнес дамата Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в пети сезон на “Игри на волята”. Тя отпадна на крачка от финалите и беше в подкаста “След Игрите”.

Пред водещата Ива Иванова Виолета разкри, че искрено се забавлява от всичко, което чете по свой адрес онлайн. Виолета, която от 23 години живее в САЩ, споделя, че ѝ е отнело десетилетие да започне собствения си бизнес. В “След Игрите” тя разказва за пътя си до първия милион.

Виолета вярва, че дъщеря ѝ Денислава има място на финала. Двете влязоха заедно в екстремното риалити, но в последствие бяха разделени.

Бизнес дамата е категорична, че е играла заради дъщеря си и дори лекарите да я бяха посъветвали да се откаже заради тежките си контузии, за нея това е неприемливо решение. Виолета споделя и кой е нейния перфектен женски финал за сезон 5 на “Игри на волята”.

В “След Игрите” Виолета открехна завесата за отношенията си със своя най-голям враг в шоуто - Мартин Николов - Елвиса. Тя определя милионера като неподходящ за игра в коалиция, заради своята избухливост и тенденцията му да предава близките си хора. Въпреки това в подкаста тя сподели и какви са силните качества на Мартин.

Виолета разкри още кой е най-силният и най-слабият ѝ ход в “Игри на волята”, най-забавните ѝ моменти с Рълев и Радо при Гладиаторите и каква е тайната на нейната баница. Епизодът с участието на бизнес дамата вече е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти