Няма да повярвате как е изглеждала Виолета преди 10 години

Виолета Стайкова е един от най-обсъжданите участници в "Игри на волята" тази година. От 23 години живее в най-големия град в американския щат Флорида - Джаксънвил.

Собственик е на агенция за недвижими имоти, менажира къщи на стойност милиони долари и управлява над 60 служители. А от три месеца владее и телевизионния ефир с незабравимото си участие в най-екстремното риалити.

Виолета влезе в шоуто с дъщеря си Денислава и в момента те са единствените жени, които стигнаха до последния етап на играта. Спортът е в кръвта ѝ, защото неин баща е легендарният вратар на Левски - Стефан Стайков-Заека.

"Когато си отгледан от спортна легенда, няма как да не се запали в теб духът за победа", разсъждава Виолета при влизането си в "Игри на волята".

Преди да създаде семейство и да заживее отвъд Океана, Виолета тренира волейбол и завършва Националната спортна академия "Васил Левски" в родния си град София.

"Още на 24 години разбрах, че България е тясна за умна, силна и красива жена като мен", спомня си Виолета, която заминава за Америка, знаейки само 2-3 думи на английски.

Преди 10 и повече години Виолета се е занимавала професионално с бодибилдинг и в социалните ѝ мрежи все още можем да видим невероятната фигура, която е имала в този период и която успява да поддържа и до днес. 

Като професионален състезател по бодибилдинг тя е участвала и се е представяла блестящо в много турнири в Щатите и България. 

От снимките, които Виолета е споделяла в профила си във Facebook, става ясно, че винаги е била готова за победи и състезания и зад гърба си има много успехи, с които се гордее.

В момента тя е отдадена на своя бизнес с недвижими имоти, но поддържа перфектна форма с редовни тренировки.

Обсъждана, критикувана, мразена и аплодирана – участието на Виолета в "Игри на волята" определено не остави феновете на "Игри на волята" безразлични.

"Казват, че годините на жената са голям товар, че след 40 преставаш да бъдеш жена, че си неспособна, некрасива, незабележима, нежелана... Не! Не се поддавам на такива клишета!", категорична е тя и заявява, че е отгледана с желанието да побеждава себе си, другите и предизвикателствата в живота.

Довечера предстои един от най-напрегнатите сблъсъци на арената този сезон. Дали Виолета ще се пребори за място на полуфинала срещу големия си враг в играта, Мартин, предстои да разберем от 20 часа по NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти