„Пример за всички силни жени“: Дени с трогателни думи след отпадането на майка си

Снощи след един от най-епичните сблъсъци в шоуто Виолета Стайкова отпадна от „Игри на волята“ на крачка от полуфинала.

За много зрители Вили беше злодеят на сезон 5, но за нейната дъщеря Денислава тя е най-скъпият и обичан човек на света. Вчера, след като стана ясно, че бизнесдамата няма да продължи напред в предаването, Дени публикува трогателни думи към нея в своя профил в Instagram.

„За жена на почти 50 години – ти може само да бъдеш пример. Пример за всички СИЛНИ жени! Пожелавам на всеки да има такава майка като моята. Това е моят НАЙ-ДОБЪР ПРИЯТЕЛ в живота! 💜💜💜💜“, написа Денислава.

В предаването Дени неведнъж е споделяла колко се възхищава на силата и борбеността на майка си и в думите, с които я изпрати след отпадането ѝ от шоуто, личат огромната ѝ обич и уважение към нея.

„Ти си моята гордост и моята победа! Благодаря ти за всичко, маме. Обичам те. Бъди такава, каквато си... еее, може и малко по-мека, де 🤣🤣🤣 Ти си ЖЕЛЯЗНАТА ЛЕЙДИ на „Игри на волята“ 5 🙏💜🙏💙🙏❤️⚔️“

След като загуби подкрепата на майка си малко преди големия финал в петък, довечера на Дени ѝ предстои да се бори за оставането си в „Игри на волята“ със същия човек, който победи Виолета – Мартин.

Ще има ли жена на финала, за което самата Виолета мечтаеше от самото начало, или за голямата награда ще се бият само мъже, предстои да разберем довечера от 20 часа по NOVA.

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти