Момчил с интересно разкритие след "Игри на волята": "Бях много близък с Мартин"

Фаворитът на зрителите в “Игри на волята” 5 Момчил Василев завърши втори след големия победител Иван Рълев. Рекордьорът по победи Момчил беше гост в подкаста “След Игрите”, където разкри дали би участвал в All Stars сезона на Игрите и как се е запознал с любимата си Боряна.

Момчил сподели, че не е разочарован от загубата във финала. Той разказа, че в живота често остава втори. Пред водещата Ива Иванова Момчил загатна дали би участва в All Stars сезона на “Игри на волята”. Сред най-силните участници, срещу които може да се изправи на Арената, той посочи сребърния медалист от сезон 4 - Филип Атанасов.

В “След Игрите” Момчил разказа за живота си в Китай и за трудностите, които е срещнал там. Той сподели каква за него е най-голямата прилика между китайците и българите.

Нещото, което е убягнало на зрителите според Момчил е, че с Мартин Николов - Елвиса са били много близки по време на формата. Той разкри и дали са оправили отношенията си с Теодора Мудев и Румен Радев. Момчил разказва още защо е спрял кафето преди да влезе в Игрите, как е минал кастингът му и каква е разликата да излизаш на Арената като Гладиатор и като Амазонка.

Гледайте епизодите на “След Игрите” в Nova PlayVbox7 и YouTube

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти