Денислава след “Игри на волята”: Щяха да ми предложат брак на последния съвет

Една от най-колоритните участнички в “Игри на волята” 5 Денислава Велкова отпадна на крачка от зрелищния финал, който предстои тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Последната оцеляла жена от сезон 5 беше гост в подкаста “След Игрите”, където разказа интересни истории от участието си и разкри каква е истината за спекулациите по неин адрес в медиите. 

Пред водещата Ива Иванова Денислава разкри, че е благодарна на Мартин, че я е отстранил. Причината е, че е била в токсична връзка преди да влезе във формата и мъжът, с който е била обвързана, е щял да ѝ предложи брак на съвета. Последната оцеляла жена в Игри на волята сподели, че съжалява за връзката си с Кристиан Кирилов и разкри, че се е извинила на поп-фолк певицата Джулия за всичко, което се е случило. Денислава намекна, че с Иван Рълев не са обвързани в момента. 

Бившата волейболистка разказа, че в момента един от най-близките ѝ хора във формата Мартин Николов - Елвиса ѝ е тежко обиден. В “След Игрите” тя дава повече информация за пререканията между тях. 

Най-вълнуващите моменти на Дени в "Игри на волята"

Денислава споделя забавна история, която не е излъчвана в ефир, включваща рибар на Дивата река. В епизода тя разкрива кои от участниците в “Игри на волята” са ѝ останали най-близки и говори откровено за представянето на майка си в екстремното риалити. Епизодът с участието на Денислава е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. 

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти