Според датата на раждане и Луната: кои са успехите и трудностите, които срещате в живота си

Ако сте изследвали наталната си карта, вероятно знаете кой е вашият лунен знак според датата на раждане. Днес обаче обръщаме вниманието ви към фазата на Луната, в което сте родени и това как тя влияе на характера и житейския ви път.

Лунният цикъл продължава 29 дни, като през това време Луната преминава през 8 основни фази. За да разберете каква е била тя точно когато сте родени, използвайте калкулатора в сайта astrotalk.com. Трябва само да напишете датата, часа и мястото си на раждане и да запомните фазата на Луната, която се появи след изчислението >>> тук.

Тъй като фазата на Луната вече ви е известна с термина на английски език, ето ги и термините в българската астрология:

фаза на Луната
Снимка: iStock

Има осем типа личности, съответстващи на осемте лунни фази.

Цикълът на растящата луна, от Новолуние до Пълнолуние, символизира растеж, развитие и създаване на нови неща. Всичко това е в синхрон с промените в Луната през първата половина на цикъла, когато тя нараства и излъчва повече светлина. Хората, родени по време на нарастващия цикъл, обикновено са тези, които създават нови идеи и начини на мислене.

Намаляващата фаза на Луната, когато тя се променя от пълен размер към Новолуние, се свързва със завръщане, обновяване и промяна. Следователно хората, родени в тази фаза, са белязано от обновлението и промяната.

Кои са силните и слабите ви страни според лунната фаза по време на раждането, какви трудности може да срещате по пътя си и кога ще постигнете удовлетворение от усилията си, разкриваме в галерията:

Ето какво означава за вас фазата на Луната в деня на раждането ви

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти