Любовните писма на 7 велики мъже към жените на живота им

велики мъже
Снимка: Getty

Алексия Петрова

В днешно време представите за епистоларна романтика често се изразяват с хумористичното "здр, кп?", придружено от някое и друго обръщение от рода на "коте" или "мацо" и палав емотикон в чата. Драги мъже на съвремието, само ще ви кажем, че имате много какво да научите от вашите предшественици по отношение на вербалното изразяване на привличане и любов към една жена. 

Някои от най-великите мъжки умове умело са боравели с думите си, за да опишат съкровените чувства на сърцето си към любимите жени. Крале, музиканти, писатели...няма застраховани срещу любовта.

Любопитно е да видим нежната природа на най-великите мъже, които с решенията си буквално са оформяли историята на човечеството. Тази тяхна страна можели да изкарат на бял свят само любимите им дами. 

Ако познавате историята, ще се сетите, че не всяка от тези връзки между мъж и жена са за пример (кхъм-кхъм, някои от тях дори завършват с обезглавяване), но в един миг, някъде там под звездите две души все пак са се обичали и свидетелството за това е оцеляло през вековете и годините, за да стигне до нас. 

Представяме ви любовните писма на 7 велики мъже към техните любими жени:

Любовните писма на 7 велики мъже към жените на живота им

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти