7 мистични начина, по които пълнолунието влияе на живота ни

Луната е пълна с духовна енергия и мистиците винаги са се интересували от огромната сила, която притежава. И докато няма нито едно научно изследване, което да подкрепя идеята, че пълнолунието и психичното ни състояние са свързани, някои хора усещат, че тази фаза на Луната има ефект върху тяхното поведение и емоции.

Мистерията на пълнолунието все още пленява и вълнува, докато хората от векове търсят баланса между науката и религията, чудейки се доколко има някаква връзка между небесните тела и собствения ни живот.

Има различни теории, които карат хората да вярват, че пълнолунието влияе на настроението и поведението ни. Една от тях предполага, че гравитационното привличане на Луната върху водата на Земята може едва осезаемо да повлияе на количеството вода в телата ни, като по този начин контролира настроението ни.

Въпреки че няма научно доказателство за всичко това, според културните вярвания гравитационните сили могат да накарат човек да се чувства различно. Много хора смятат, че пълнолунието може да повлияе силно върху вътрешния им свят и техните емоции. При всички случаи това е не само отлично време да оценим красотата на нашата вселена, но е и идеален момент да работим върху духовното си израстване.

пълнолуние
Снимка: iStock

В галерията ще откриете какви промени в настроението и поведението ви могат да настъпят при пълнолуние, както и на какво е най-добре да обърнете внимание в такива заредни с енергия нощи:

Ето как пълнолунието влияе на живота ни


 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти