Според зодията: как да се пречистим и заредим енергийно с помощта на лунна вана

вкъщи вана
Снимка: iStock

Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. Вижте как това астрологично събитие ще ви се отрази според зодиакалния ви знак:

► Пълнолуние в Козирог: кои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни

В астрологията нашият лунен знак отразява най-дълбоките ни вътрешни емоции и чувства. При таро картите Луната отключва нашето подсъзнание, свързвайки ни със собствената интуиция.

Благодарение на тясната връзка между Луната и водата (в края на краищата Луната контролира приливите и отливите в океана, а ние, хората, самите ние сме съставени от много вода!), можем да почерпим от силата на тази планета с…вана! Смята се, че този ритуал е простичък, но ефективен начин да използваме луннате енергия и заявим мечтите си, разказват от Cosmopolitan.

Взимайки си ритуална лунна баня, имаме възможност да се свържем с лунния цикъл и да се докоснем до неговата мощна сила, прочиствайки не само тялото си, но и своето енергийно поле. Въпреки че можете да вземете лунна вана по всяко време, когато пожелаете, съобразяването на ритуала с фазите на Луната може да бъде от допълнителна помощ.

Ако например усещаме, че емоциите ни идват вповече или не можем да се отърсим от нещо, вана по време на пълнолуние ще ни помогне да оставим назад ненужното. А когато искаме да планираме нещо ново или да започнем отначало, ваната по време на новолуние може да помогне на нашето желание да се развива с повече яснота и размах.

Най-препоръчително е лунната баня да се прави през нощта, когато Луната е изгряла в пълния си блясък. Не се притеснявайте, ако не можете да видите Луната от прозореца си – тя е там и присъствието ѝ може да се усети!

А тъй като всеки астрологичен знак се управлява от елемент - земя, въздух, огън или вода, вижте в галерията как е най-добре да изпълните такъв ритуал според своята зодия.

Лунна вана според зодията

Ето какво още ви очаква през ЛЯТО 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти