Пълнолуние в Козирог: кои са зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни

пълнолуние
Снимка: Unsplash

Между стабилния Сатурн, който ни учи на важността на дисциплината, и мечтателния Нептун, който разбива илюзиите ни по време на своите ретроградни сезони, може да  ви изглежда, че астрологията на това лято е изключително наситена.

Това важи с особена сила за пълнолунието през юли. Юлското пълнолуние осветява небето на 13 юли в изпълнителния Козирог. За зодиакалните знаци, които са най-засегнати от него, това означава, че високите лъчи на Луната хвърлят светлина върху амбициите им обществения живот.

Пълнолунието е кулминационният финал на лунния цикъл, но също така е време на хиперактивна енергия и емоционална изостреност. Те привличат много внимание, тъй като разпалват драматични събития, но също така е идеално време да се освободите от негативните емоции, които може да сте задържали.

Пълнолунието в Козирог може да донесе вълнуващи нови професионални възможности или прилив на енергия, който да ви помогне да завършите даден проект. Но за други това ще бъде време на дълбока рефлексия и поставяне на реалистични цели.

Ако искате да улесните този процес за себе си, изпълнете този специален ритуал

Ще ви вдъхнови ли това лунно събитие да покорите целите си или ще се почувствате уязвими пред ярките ѝ светлини? Вижте галерията ни, за да разберете дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-засегнати от пълнолунието през юли 2022:

Зодиите, които ще бъдат най-силно повлияни от Пълнолунието в Козирог

Ето какво още ви очаква през ЛЯТО 2022:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти