Как фазите на Луната влияят на любовния ни живот

любов луна
Снимка: iStock

Често се казва, че "любовта е във въздуха". Също така се казва, че наистина специалните моменти се случват "веднъж в синя луна". Това е вярно, тъй като различните фази на Луната често оказват влияние (положително или отрицателно) върху нашите взаимоотношения.

Забелязвате ли, че понякога любовният ви живот е пълен с мили жестове, сладки думи и разбирателство, а друг път е изпълнен с кавги, разправии и раздели? Понякога това се дължи и на влиянието на конкретната фаза на Луната в дадения момент, която може да оказва влияние върху всички тези възходи и падения в любовния ви живот (или в живота като цяло).

Хубавото е, че не сме роби на фазите на луната, а напротив, можем да ги използваме, за да подобрим любовния/сексуалния си живот, независимо дали сме свободни или във връзка.

Важно е да знаете, че това, че използвате фазите на Луната в полза на любовния си живот, не означава, че веднага ще намерите любовта на живота си и всичко ще бъде вечно наред. Конкретната фаза на Луната ще има отрицателен или положителен ефект върху вас, вашата енергия и настроението ви като цяло, което може да помогне за промяна на отношенията, но все пак ще трябва да свършите известно количество работа, за да ухажвате любимия човек (или да работите върху връзката си, ако вече сте в такава). Не очаквайте магията да се случи за една нощ само защото сте в добра лунна фаза!

С тази уговорка ви каним да продължите в галерията, където ще разберете как всяка луна фаза влияе на любовта и как да обърнем енергията им в наша полза:

Лунните фази на любовта и как да ги използваме

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти