Отвлечена само на 6: тежката съдба на любимата племенница на Леонардо ди Каприо

Това лято камерите уловиха Леонардо ди Каприо да се наслаждава на време със семейството си, докато почиваше по италианското крайбрежие. Заедно с него на втория етап от пищната му европейска ваканция по крайбрежието на Амалфи бяха баща му Джордж ди Каприо и доведената му майка Пеги Ан Фарар ... както и една красива млада дама. Не, не става въпрос за поредното любовно завоевание на Лео, а за неговата прелестна племенница Нормандия ди Каприо.

Леонардо и Нормандия очевидно споделят много силна връзка помежду си и за това има причина. Нормандия е много ценна за Лео, тъй като тя преживява тежки моменти в детството си и той е приел покровителствена роля в живота ѝ. 

Нормандия е дъщеря на проблемния доведен брат на Ди Каприо – Адам Фарар, който е имал много сблъсъци със закона. Фарар, който участва в няколко филма, беше арестуван няколко пъти по различни криминални обвинения, включително притежание на наркотици и насилствени заплахи срещу приятелка.

През 2014 г. той и приятелката му Чарити Мур дори се опитаха да отвлекат Нормандия, която по това време беше едва шестгодишна. След задържането му полицейското управление на Лос Анджелис обвини Фарар в „укриване“ на детето извън щата.

След като беше намерена в безопасност в Тексас, Нормандия беше върната обратно в Калифорния, за да живее с дядо си Джордж в дома му в квартал Лос Фелиз в Лос Анджелис, според Daily Mail. 

Тийнейджърката все още живее с баба си и дядо си в дома, който Ди Каприо е купил за тях.

Звездата от „Вълкът от Уолстрийт“ е много близък с Нормандия, която често присъства на филмовите му премиери. Двамата също така са редовно забелязвани да се наслаждават на семейни излети.

Припомнете си в галерията най-милите моменти на Лео и семейството му:

Милите моменти на Леонардо ди Каприо и родителите му на червения килим

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти