Леонардо ди Каприо ядосан на слуховете, че се среща само с млади момичета

Лео ди Каприо не харесва слуховете по адрес на любовния си живот! 48-годишният актьор е ядосан от намеците и подигравките, че се среща само с млади момичета, които са на възраст по 25 години.

Актьорът всъщност мечател за сериозна връзка и истинска любов. Така поне твърдят източници, близки до звездата от "Титаник".

Фактите са, че Лео рядко е имал романтична връзка с жена над 25 и е известно, че се разделя доста бързо с половинките си, след като те навършат заветните 25 години. Раздялата с Камила Мороун, само няколко седмици, след като моделът отпразнува своя 25-ти рожден ден, предизвика поредна вълна от коментари по адрес на ди Каприо и неговия странен любовен живот.

Малко след това той бе свързан с Виктория Ламас, която е на 25, както и с 19-годишният модел Еден Полани.

Източник, близък до актьора твърди, че Лео е сам в момента и е ядосан на слуховете, че се среща само с много млади жени.

"Той търси сериозна и зряла връзка и се дразни, че където и да се появи, винаги го свързват с най-младото момиче, което присъства. Той иска да се отърве от този образ, който му е наложен и наистина се притеснява, че хората говорят така за него. Лео иска истинска връзка."

Това изявление идва малко, след като плъзнаха слухове, че актьорът има връзка с Еден Полани, която е почти 30 години по-малка от ди Каприо. По-късно беше отречено, че двамата имат каквито и да е отношения.

„Клуб 25“: всички млади гаджета на Лео ди Каприо

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти