Нова двойка? Леонардо Ди Каприо и Ирина Шейк предизвикаха слухове с общата си поява

На този етап от живота си е достатъчно Леонардо Ди Каприо да бъде видян в компанията на някоя популярна дама, за да бъде заподозрян във връзка с нея. Този път чуждестранните медии насочиха поглед към него и Ирина Шейк, след като двете знаменитости бяха забелязани сред гостите на Neon Carnival, част от събитията на фестивала Коачела в Калифорния.

На партито 48-годишният носител на „Оскар“ и 37-годишният модел бяха в компанията на още звездни имена, сред които актьора и дългогодишен приятел на Ди Каприо Тоби Макгуайър.

Ирина Шейк Леонардо Ди Каприо
Снимка: Getty

Ирина Шейк Леонардо Ди Каприо
Снимка: Getty

Кадрите от нощния клуб бързо обиколиха интернет, макар и единствената близост на тях да се изчерпва с Лео, който се опитва да каже нещо на Ирина, слагайки ръка на рамото ѝ.

На следващия ден двамата посетиха и фестивала Revolve, отново част от Коачела. Според източник на Entertainment Tonight „двамата се били в отделни кабини, а не един с друг“. „Ирина беше с нейния PR и приятели, а Лео беше с приятели и няколко момичета. И двамата си прекараха страхотно, правейки свои неща“, отбелязва очевидецът.

Приближеният обаче твърди, че отношенията между актьора и модела не са романтични. „Лео и Ирина не излизат. Те са просто приятели и се познават от дълго време покрай общи приятели. Те бяха на Neon Carnival с голяма група хора и нямаше никакви романтични настроения помежду им“, обяснява източникът на изданието.

На Revolve е забелязана и актрисата Камила Мороун, чиято четиригодишна връзка с Леонардо Ди Каприо приключи през 2022 г. 

Камила Мороун
Снимка: Getty

„Камила и Лео бяха на фестивала Revolve по едно и също време. Камила пристигна преди Лео. Тя беше със Суки Уотърхаус и Ема Робъртс и изглеждаше, че си прекарва добре. Танцуваше много в шатрата си“, разказва присъстващ пред Entertainment Tonight. „Лео беше в отделна шатра с Тоби Магуайър, няколко приятели и няколко момичета. Той продължи вечерта дискретно и също изглеждаше, че се забавлява.“

Красивата Камила Мороун: жената до Леонардо ди Каприо

Слухове за любовния живот на Ди Каприо преди това се появиха през февруари, когато актьорът беше забелязан в компанията на 19-годишния модел Еден Полани. Приближен обаче разсея слуховете за връзка помежду им. За разлика от този случай, по-обсъждани бяха краткотрайните отношения на Лео с модела Джиджи Хадид, за които източник сподели през февруари, че „просто органично“ са се изчерпали.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти