Кортни Кокс съжалява за корекциите по лицето си: „Твърде рано реших, че остарявам“

През 90-те години Кортни Кокс бе едно от най-красивите лица, които виждахме на малкия екран. Когато един актьор е бил част от емблематичен сериал като „Приятели“, сниман в продължение на 10 години и който продължава да се гледа и до днес, има риск хората да не спират да го сравняват с образа му отпреди няколко десетилетия.

И това може да бъде доста притеснително, особено за една дама.

През годините звездите от „Приятели“ са говорели по този въпрос. Дженифър Анистън например открито признава, че не вижда смисъл да ѝ правят комплименти, че все още изглежда като Рейчъл.

Мат Лебланк пък е разказвал история за това как младеж го видял на улицата и го разпознал като „бащата на Джоуи“.

А Кортни Кокс, която в момента можем да гледаме в шестата част на трилъра „Писък“ по кината, отдавна е подложена на множество коментари и критики заради външния си вид.

Кортни Кокс
Снимка: Getty

Миналата седмица Кортни се появи в подкаста на Gloss Angeles и говори за своя опит с козметичната хирургия.

Водещите на шоуто, Кирби Джонсън и Сара Тан, помолиха звездата да сподели кое е нещото, за което съжалява най-много в сферата на естетичните процедури. На този въпрос Кортни имаше светкавичен отговор: „Филърите“.

Тя призна, че е започнала да мисли, че остарява, когато е била все още твърде млада.

„Това е като ефекта на доминото“, започна Кокс, преди да разкаже по-подробно как инжекциите са ѝ се отразили както психически, така и физически.

Не осъзнаваш, че изглеждаш малко странно, така че продължаваш да си слагаш повече, защото изглеждаш нормален пред самия себе си...“

Кортни Кокс
Снимка: Getty

Кортни обаче не си давала сметка колко всъщност я е променило инжектирането на филъри.

„Поглеждаш се в огледалото, казваш си: „О, това изглежда добре“ и не осъзнаваш как изглеждаш в очите на другите. Просто слагаш твърде много филъри и накрая трябва да ги премахнеш.“, разсъждава тя.

В момента Кортни се радва, че е успяла да излезе от този омагьосан кръг и да приеме промените, който настъпват с годините. Тя е разградила всички филъри по лицето си в стремежа да изглежда естествено.

„Сега всъщност съм просто по-стара.“, призна с усмивка тя.

Освен това актрисата говори за ужасния натиск, на който сама се е подложила в стремежа да изглежда по-млада: „А това е просто гадно, загуба на време... Така че мисля, че много сгреших.“

Понеже филърите остават нейното най-голямо съжаление в сферата на красотата, тя не крие, че се шокира от старите си снимки: „Гледам мои снимки от времето, когато смятах, че изглеждам добре, и не мога да повярвам.“

В крайна сметка след като Кортни решава да премахне всички филъри от лицето си, е имала идея да публикува свои снимки преди и след това. Пиарът ѝ обаче не ѝ позволил.

кортни кокс
Снимка: imdb

Това не е първият път, в който Кортни разсъждава върху опита си с козметичната хирургия.

През февруари 2022 г. тя призна пред Sunday Times, че мрази постоянните спекулации относно външния си вид: „Имаше време, когато си казвах: „О, променям се. Изглеждам по-възрастна.“ И се опитвах задържа младостта години наред. И не осъзнавах, че, о, по дяволите, всъщност изглеждам наистина странно заради инжекциите и причинявах неща на лицето си, които никога не бих направила сега.“

Кортни Кокс
Снимка: Getty

Още през 2017 г. Кортни разкри пред New Beauty: „Разтворих всичките си филъри. Вече съм естествена дотолкова, доколкото е възможно. Чувствам се по-добре, защото приличам на себе си. Мисля, че сега повече приличам на човека, който бях. Надявам се да е така.“

Тогава тя призна, че дълго време се е опитвала да скрие следите от остаряването по лицето си, но това само я накарало да изглежда „фалшива“.

След като в края на февруари Кортни получи своя звезда на Алеята на славата в Холивуд, тя зарадва феновете си, като се завърна на големия екран в една от най-емблематичните си роли в трилъра „Писък 6“.

Кортни Кокс
Снимка: Getty

В началото на този месец 58-годишната актриса се появи на премиерата на филма в Ню Йорк по-сияйна и щастлива от всякога, в компанията на своята 18-годишна дъщеря Коко.

Кортни Кокс преди и след корекциите по лицето си

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти