Принц Хари разкрива: "Падах си по Кортни Кокс, преспах в дома ѝ и се случиха откачени неща"

принц Хари Кортни Кокс
Снимка: Getty

Шокиращите разкрития от биографичната книга на принц Хари продължават да валят едно след друго. На дневен ред са разказите на принца за скандалните му младежки години, в които беше известен като "принца на партитата".

В откъс от книгата си, Хари разкрива, че си е падал по звездата от сериала "Приятели" Кортни Кокс, която изигра иконичната Моника в ситкома. Принцът споделя, че всъщност се е срещнал с тръпката си преди години, когато заедно с негови приятели са били в дома ѝ в Лос Анджелис.

Според Us Weekly, Хари и приятелите му е трябвало да отседнат в дома на Кортни Кокс, докато тя е извън града.

"Аз съм голям фен на "Приятели" и идеята да преспя в къщата на Моника беше невероятна и много забавна", споделя Хари.

Но планът ненадейно се променил, когато Кортни се прибрала у дома по-рано от предвиденото, но все пак поканила гостите си да останат и да пренощуват в дома ѝ.

"Бях много шокиран, защото това беше Моника. А аз бях Чандлър", пише Хари. "Чудех се дали ще събера достатъчно смелост, за да й призная, че я харесвам. Дали имаше достатъчно текила в Калифорния, за да се осмеля?"

Хари признава, че същата нощ е опитал халюциногенни гъби, след което е имал "странни и откачени" халюцинации. По думите му е "разговарял с кошче за боклук в банята, защото изведнъж му е пораснала глава и го е заговорило".

Биографията на принц Хари предстои да излезе официално на 10 януари, а от Двореца все още не са коментирали нито едно от нещата, написани вътре.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти