Приятелки завинаги: Кортни Кокс получи звезда на Алеята на славата, а Дженифър Анистън и Лиса Кудроу бяха плътно до нея

Истинските приятели се познават по това, че са до теб във всички най-важни моменти от живота ти. В добрите, както и в лошите. За щастие вчера беше прекрасен ден за актрисата Кокртни Кокс, която получи своя звезда на Алеята на славата, а колежките ѝ от сериала "Приятели" бяха плътно до нея, за да я подкрепят и поздравят в този важен момент.

Освен колежки, разбира се, трите дами, познати ни като Моника, Рейчъл и Фийби от любимия ситком, са много близки приятелки в реалния живот. Трите не са първи път показват колко е силна връзката помежду им.

Анистън и Кудроу изнесоха и специална реч по време на церемонията, в която засвидетелстваха голямата си обич и уважение към Кортни и нейните постижения.

"За нас е огромна чест да сме тук днес и да говорим за теб като твои колеги, приятели, семейство, сестри. Познаваме се от много време", започна речта си Дженифър Анистън, "Близки сме от самото начало, което беше преди 30 години". В този момент Анистън се пошегува, че числото 30 сигурно е някаква грешка, но Кудроу я увери с усмивка, че наистина се познават от толкова много време.

кортни кокс дженифър анистън лиса кудроу
Снимка: Getty

"Но както и да е", продължи Анистън, "Да си приятел с Кортни е като да си част от семейството ѝ. Тя се грижи да се чувстваш така. От първия път, в който я срещнах, тя се държеше толкова топло, приканващо, с любов. Интересуваше се искрено от всеки един от нас. А аз се притеснявах ужасно много да се запозная с нея, защото ѝ бях голям фен."

Лиса Кудроу добави: "Тя беше единствената сред актьорския състав на "Приятели", която беше известна преди да започне сериала. Всички се учехме от нея. От самото начало тя ни накара да се чувстваме като сплотен екип. Искаше всички да се подкрепяме и да се обичаме,а  ние определено имахме нужда от това. Кортни е причината "Приятели" да има най-сплотеният актьорски състав!"

кортни кокс дженифър анистън лиса кудроу
Снимка: Getty

Кортни Кокс придоби огромна популярност с ролята си на Моника Гелър в ситкома "Приятели", спечелил няколко награди "Еми" и продължил цели 10 сезона. Кортни също не пропусна да спомене огромната роля, която сериалът е изиграл в живота ѝ:

"Приятели" ме научи колко е важно да си обграден с хора, които те подкрепят. Тези приятели са били до мен в най-важните моменти от живота ми, преживели сме толкова много заедно. Нали знаете, има една песен, в която се пее "I'll be there for you" (саундтракът на сериала). Толкова е приятно да работиш с хора, с които се разбирате. Искахме всеки един от нас да бъде добре, да получи най-доброто. Нямаше завист, мислехме си как трябва да направим най-добрия сериал и да се подкрепяме по пътя."

Вижте още снимки на трите приятелки от церемонията:

Актрисите от "Приятели" се събраха отново по хубав повод

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти