Лиса Кудроу със смело признание: "Беше мъчително да работя заедно с Дженифър Анистън и Кортни Кокс"

лиса кудроу дженифър анистън кортни кокс
Снимка: Getty

Точно като екранната си героиня Фийби Бъфе, актрисата Лиса Кудроу се е радвала на завидно самочувствие, когато е била изгряваща актриса в Холивуд. Но това е било така до момента, в който Кудроу получава култовата си роля в сериала "Приятели".

В епизод на подкаста Podcrushed, Лиса говори открито за несигурността, която я е обзела, когато са започнали снимките на обичания ситком и се е наложило да си партнира с Дженифър Анистън и Кортни Кокс.

лиса кудроу дженифър анистън кортни кокс
Снимка: Getty

"Бях уверена в себе си", разказва Лиса и допълва, че никога преди това не е имала проблеми със самочувствието и с начина, по който изглежда.

"Започнах да се снимам в "Приятели" и осъзнах, че не изглеждам точно така, както смятах, че изглеждам. За първи път в живота си се замислих, че трябва да отслабна, да се подложа на някаква диета."

Актрисата сподели, че винаги се е виждала като "много слаба", докато не видяла "как им стоят дрехите на Дженифър и Кортни".

лиса кудроу дженифър анистън кортни кокс
Снимка: Getty

"Първоначално си помислих, че просто ги обличат в по-тесни дрехи, които подчертават правилните места, но когато отидох с тях на проби осъзнах, че не става дума просто за правилната кройка. Не казвам, че съм била прекалено пълна, но определено нямах реална представа за начина, по който изглеждаше тялото ми тогава."

Кудроу споделя, че все пак е осъзнала, че е грешно да се сравнява по този начин със своите колежки и е започнала да приема себе си и начина, по който изглежда. "В края на 30-те ми години и началото на 40-те вече отдавна не се сравнявах и няма този проблем", споделя актрисата. "Разбрах, че начина, по който изглеждам изобщо не е проблем. Важното е да съм здрава и да слушам тялото си."

Ако "Приятели" беше български сериал: кои наши актьори щяха да са в главните роли

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти