Колко богати са актьорите от "Приятели" (благодарение на сериала)

приятели
Снимка: Warner Bros. Studiosприятели

"Приятели" е може би единственият сериал, който сякаш не може да омръзне на хората и независимо, че от старта му са минали 25 години (ДА! ЦЕЛИ 25), а пък от финала му годинките вече са 15, култовият ситком от 90-те продължава да радва зрителите по цял свят и да носи пари на актьорите, участвали в него.

За нас тези актьори ще си останат завинаги Рос, Чандлър, Моника, Рейчъл, Фийби и Джоу, а те пък ще продължават да печелят до живот от славата, която натрупаха покрай сериала.

Кой ли не си е мечтал за подобна банда от страхотни приятели, с които да споделя радости и неволи. Те ни забавляваха от екрана в продължение на 10 години и всички сме запомнили героите с техните култови реплики и комичните ситуации, в които попадаха.

В реалния живот актьорите от сериала със сигурност са го запомнили с нещо съвсем различно - тези роли ги направиха милионери и то преди да навършат 30 години!

И как са сега с материалното положение актьорите от „Приятели“? Вероятно се досещате, че дните им са спокойни и безгрижни.

Ето точно колко богати са любимците ни от "Приятели" >>>

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти