Три приятелки се събраха на наградите „Еми“, а ние нямаме търпение за продължението на тази среща!

приятели
Снимка: Warner Bros. Pictures

Кой да предположи, че дори и виртуални, наградите „Еми“ тази година ще бъдат толкова изненадващи? И то не само заради победителите, грабнали престижната статуетка.

След като показа страхотната си фигура в невероятна черна рокля, обяви първия победител за вечерта и потуши пожара на сцената (прочетете повече тук), Дженифър Анистън побърза да се върне в дома си, за да не изпусне категорията, в която е номинирана – най-добра актриса в главна драматична роля за играта ѝ в „Сутрешен блок“.

Когато обаче Анистън се свърза виртуално с водещия Джими Кимъл, се оказа, че актрисата не е сама...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We just knew our fave #Friends would be there for us. 💕 #Emmys (📸: ABC)

A post shared by Entertainment Tonight (@entertainmenttonight) on

Кортни Кокс и Лиса Кудроу се появиха рамо до рамо до колежката си за виртуалната церемония, превръщайки я във вълнуваща среща на „Приятели“.

Джими Кимъл попита Кортни Кокс какво прави там, а тя отговори: „Разбира се, че съм тук – ние живеем заедно!“

„Така ли?“, продължи обърканият водещ, а Анистън му отговори на свой ред: „Ъ, да, съквартиранти сме от 1994 г., Джими!“

В този момент на екрана се появи и Лиса Кудроу: „Невероятно, и ти ли живееш там?“

„Да, къде другаде да живея?“, отговори Кудроу.

Мрачната истина за актьорите от сериала "Приятели"

Не сме си и мечтали да видим точно в този момент Рейчъл, Моника и Фийби заедно, но ето че трите актриси, които ги изиграха, зарадваха феновете на сериала по цял свят и то малко след като официално беше потвърдена дългоочакваната специална среща на „Приятели“ по HBO Max.

Епизодът ще събере триото заедно с останалите звезди – Мат Леблан (Джоуи), Матю Пери (Чандлър) и Дейвид Швимер (Рос), въпреки че снимките са отложени заради коронавируса. Но пък това означава само, че екипът има повече време да създаде страхотно шоу!

„Ще бъде супер“, разказа Анистън пред “Deadline”. „Знаете ли какво? Това ни дава повече време, за да го направим още по-вълнуващо и по-забавно. Така че избирам да възприема забавянето като наполовина пълна чаша. Вижте, ние няма да отидем никъде. Никога няма да се отървете от „Приятели“, съжалявам. Заседнали сте с нас за цял живот, момчета!“

Специалният епизод ще събере шестимата приятели на оригиналната сцена, за да си спомнят за хитовия сериал, превърнал ги в световноизвестни звезди. Това обаче няма да е нов епизод: „Актьорският състав ще се появи като тях самите, а не като техните любими герои“, поясниха от HBO в изявление.

 

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти