Дженифър Анистън предотврати пожар на наградите „Еми“, а победителите са…

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

Тазгодишната церемония по раздаването на телевизионните награди „Еми“ се проведе при по-необичайни обстоятелства. Заради пандемията от коронавирус победителите получаваха статуетките си от у дома от екипи, облечени в защитно облекло.

„Здравейте и добре дошли панд-Емитата!“, каза в монолога си водещият Джими Кимъл, който беше сам в залата. Номинираните се включваха с видеовръзка, а един от малкото гости в лосанджелиския Стейпълс център бе Дженифър Анистън. Тя се появи, за да обяви първия победител за вечерта, но не и преди всички да станат свидетели на пиротехничен момент.

В духа на COVID-19, след като пликът с името беше докоснат, Кимъл го поля с обилно количество лизол и хвърли в кошче за боклук, което беше запалено. Тогава Дженифър Анистън използва пожарогасител, за да загаси пламъка, но бяха нужни няколко опита, за да бъде потушен напълно.

Актрисата се справи отлично със задачата си, и то облечена в дълга черна рокля Christian Dior и диамантено колие. Зрители се пошегуваха в Twitter, че тройното гасене на пожара е олицетворение на самата 2020 година.

За играта си в „Сутрешен блок“ Анистън беше номинирана за „Еми“ в категорията за най-добра актриса в главна драматична роля, но статуетката отиде при Зендая за изпълнението ѝ в сериала „Еуфория“. Така 24-годишната звезда стана най-младият победител в историята на телевизионните награди.

Фантастичният екшън „Пазителите”, който имаше най-много номинации – 26, получи награда за най-добър минисериал, за най-добри актьори и най-добър сценарий, пише NOVA. Комедийният канадски сериал “Schitt's Creek” беше големият победител на вечерта, печелейки всички 9 награди, за които бе номиниран. В категорията драматичен сериал наградата отиде за „Наследниците“, който беше отличен и за режисура и сценарий.

Сре останалите победители в актьорски категории Марк Ръфало беше отличен за ролята си на братя близнаци в „Дотолкова съм сигурен“; за изпълнението си като американския политик Шърли Чизъм в „Мисис Америка“ Узо Адуба спечели статуетка за поддържаща актриса в минисериал, а Джулия Гарнър получи награда за второстепенна роля в драматичния сериал „Озарк“.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти